Kuo: iPhone 4-designet genoplives i 2020

Analytikeren Ming-Chi Kuo er ude med nye gisninger. iPhone 4 spiller en stor rolle i designet på iPhone-modellerne i 2020. Det nuværende design droppes.

iPhone 4S
iPhone 4 (Foto: Apple)

Apple har netop lanceret iPhone 11-serien, som tæller modellerne iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. På trods af det så florerer der allerede nu en masse rygter og spekulationer om næste generation.

Faktisk har der tidligere blandt andet været rygter om, at Apple i 2020 ville genoplive iPhone SE og alle modellerne ville understøtte 5G.

Nu forlyder det fra analytikeren Ming-Chi Kuo, at Apple næste år vil ændre det nuværende design radikalt. Dette vil de gøre med blandt andet at se tilbage på iPhone 4. Det skriver GSMArena.com.

Ifølge Kuo kommer 2020-iPhone-modellerne med en flad metalramme og 2.5D glaskonstruktion. Alle tre modeller ventes at få OLED-skærm, mens de to dyreste modeller også forventes at få 3D ToF-kamera.

iPhone 2020 kommer med 3D ToF-sensor på bagsiden

Det nye design og 5G-understøttelse forventes, at give en større efterspørgsel og det estimeres, at Apple vil sælge mindst 85 millioner af modellerne i 2020.

Prisen ventes også at stige til næste år grundet højere produktionsomkostninger.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Så det er værd lige at holde vejret og se om de overhovedet holder stik.

Mere til historien

iPhone 4-designet så dagens lys i 2010.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram