Kuo: iPhone 4-designet genoplives i 2020

15

Analytikeren Ming-Chi Kuo er ude med nye gisninger. iPhone 4 spiller en stor rolle i designet på iPhone-modellerne i 2020. Det nuværende design droppes.

iPhone 4S
iPhone 4 (Foto: Apple)

Apple har netop lanceret iPhone 11-serien, som tæller modellerne iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. På trods af det så florerer der allerede nu en masse rygter og spekulationer om næste generation.

Faktisk har der tidligere blandt andet været rygter om, at Apple i 2020 ville genoplive iPhone SE og alle modellerne ville understøtte 5G.

Nu forlyder det fra analytikeren Ming-Chi Kuo, at Apple næste år vil ændre det nuværende design radikalt. Dette vil de gøre med blandt andet at se tilbage på iPhone 4. Det skriver GSMArena.com.

Ifølge Kuo kommer 2020-iPhone-modellerne med en flad metalramme og 2.5D glaskonstruktion. Alle tre modeller ventes at få OLED-skærm, mens de to dyreste modeller også forventes at få 3D ToF-kamera.

iPhone 2020 kommer med 3D ToF-sensor på bagsiden

Det nye design og 5G-understøttelse forventes, at give en større efterspørgsel og det estimeres, at Apple vil sælge mindst 85 millioner af modellerne i 2020.

Prisen ventes også at stige til næste år grundet højere produktionsomkostninger.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Så det er værd lige at holde vejret og se om de overhovedet holder stik.

Mere til historien

iPhone 4-designet så dagens lys i 2010.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer