Kuo: iPhone 4-designet genoplives i 2020

Analytikeren Ming-Chi Kuo er ude med nye gisninger. iPhone 4 spiller en stor rolle i designet på iPhone-modellerne i 2020. Det nuværende design droppes.

iPhone 4S
iPhone 4 (Foto: Apple)

Apple har netop lanceret iPhone 11-serien, som tæller modellerne iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. På trods af det så florerer der allerede nu en masse rygter og spekulationer om næste generation.

Faktisk har der tidligere blandt andet været rygter om, at Apple i 2020 ville genoplive iPhone SE og alle modellerne ville understøtte 5G.

Nu forlyder det fra analytikeren Ming-Chi Kuo, at Apple næste år vil ændre det nuværende design radikalt. Dette vil de gøre med blandt andet at se tilbage på iPhone 4. Det skriver GSMArena.com.

Ifølge Kuo kommer 2020-iPhone-modellerne med en flad metalramme og 2.5D glaskonstruktion. Alle tre modeller ventes at få OLED-skærm, mens de to dyreste modeller også forventes at få 3D ToF-kamera.

iPhone 2020 kommer med 3D ToF-sensor på bagsiden

Det nye design og 5G-understøttelse forventes, at give en større efterspørgsel og det estimeres, at Apple vil sælge mindst 85 millioner af modellerne i 2020.

Prisen ventes også at stige til næste år grundet højere produktionsomkostninger.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Så det er værd lige at holde vejret og se om de overhovedet holder stik.

Mere til historien

iPhone 4-designet så dagens lys i 2010.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram