Apple genopliver iPhone SE i 2020

Nye rygter fortæller, at Apple er har planer om at lancere en billigere iPhone næste år.

Apple iPhone X bød ikke kun på et radikalt anderledes design. Prisen fik også et godt ryk opad. Det ventes, at Apple vil fastholde den høje prissætning for de kommende modeller af iPhone 11. Faktisk var iPhone X den hidtil dyreste iPhone, da den for to år siden blev præsenteret.

Dette præsenterer Apple i næste uge

Ikke overraskende har Apple haft svært ved konkurrere mod Samsung, Huawei og Xiaomi på det kinesiske og indiske marked.

The Verge skriver, at Apple håber på, at kunne genvinde markedsandele fra de ovennævnte firmaer. De har nemlig haft stor success med at sælge telefoner i mellemklassen på det kinesiske og indiske marked. Det er denne bid af kagen, som Apple angiveligt også gerne vil have en bid af.

Smartphone salget dykker fortsat i andet kvartal af 2019

Udseendet på den kommende iPhone SE kommer til at have mange ligheder med iPhone 8, som blev sendt i handlen i 2017. Den kommende iPhone SE får et LCD display, og kommer til at indeholde nogle af de samme komponenter som dette års flagskibs-modeller fra Apple.

Rygter fortæller også, at den angiveligt kommer i handlen i foråret 2020. Bagsidekameraet bliver med én linse og den får en lagerplads på 128 GB.

Mere til historien

Apple stoppede med at sælge iPhone SE i slutningen af 2018. Telefonen er blevet solgt i omkring 40 millioner eksemplarer.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram