Apple genopliver iPhone SE i 2020

6

Nye rygter fortæller, at Apple er har planer om at lancere en billigere iPhone næste år.

Apple iPhone X bød ikke kun på et radikalt anderledes design. Prisen fik også et godt ryk opad. Det ventes, at Apple vil fastholde den høje prissætning for de kommende modeller af iPhone 11. Faktisk var iPhone X den hidtil dyreste iPhone, da den for to år siden blev præsenteret.

Dette præsenterer Apple i næste uge

Ikke overraskende har Apple haft svært ved konkurrere mod Samsung, Huawei og Xiaomi på det kinesiske og indiske marked.

The Verge skriver, at Apple håber på, at kunne genvinde markedsandele fra de ovennævnte firmaer. De har nemlig haft stor success med at sælge telefoner i mellemklassen på det kinesiske og indiske marked. Det er denne bid af kagen, som Apple angiveligt også gerne vil have en bid af.

Smartphone salget dykker fortsat i andet kvartal af 2019

Udseendet på den kommende iPhone SE kommer til at have mange ligheder med iPhone 8, som blev sendt i handlen i 2017. Den kommende iPhone SE får et LCD display, og kommer til at indeholde nogle af de samme komponenter som dette års flagskibs-modeller fra Apple.

Rygter fortæller også, at den angiveligt kommer i handlen i foråret 2020. Bagsidekameraet bliver med én linse og den får en lagerplads på 128 GB.

Mere til historien

Apple stoppede med at sælge iPhone SE i slutningen af 2018. Telefonen er blevet solgt i omkring 40 millioner eksemplarer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer