Apple genopliver iPhone SE i 2020

Nye rygter fortæller, at Apple er har planer om at lancere en billigere iPhone næste år.

Apple iPhone X bød ikke kun på et radikalt anderledes design. Prisen fik også et godt ryk opad. Det ventes, at Apple vil fastholde den høje prissætning for de kommende modeller af iPhone 11. Faktisk var iPhone X den hidtil dyreste iPhone, da den for to år siden blev præsenteret.

Dette præsenterer Apple i næste uge

Ikke overraskende har Apple haft svært ved konkurrere mod Samsung, Huawei og Xiaomi på det kinesiske og indiske marked.

The Verge skriver, at Apple håber på, at kunne genvinde markedsandele fra de ovennævnte firmaer. De har nemlig haft stor success med at sælge telefoner i mellemklassen på det kinesiske og indiske marked. Det er denne bid af kagen, som Apple angiveligt også gerne vil have en bid af.

Smartphone salget dykker fortsat i andet kvartal af 2019

Udseendet på den kommende iPhone SE kommer til at have mange ligheder med iPhone 8, som blev sendt i handlen i 2017. Den kommende iPhone SE får et LCD display, og kommer til at indeholde nogle af de samme komponenter som dette års flagskibs-modeller fra Apple.

Rygter fortæller også, at den angiveligt kommer i handlen i foråret 2020. Bagsidekameraet bliver med én linse og den får en lagerplads på 128 GB.

Mere til historien

Apple stoppede med at sælge iPhone SE i slutningen af 2018. Telefonen er blevet solgt i omkring 40 millioner eksemplarer.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram