Dette præsenterer Apple i næste uge

OVERBLIK: Vi har samlet de seneste rygter over, hvad vi kan forvente at se til Apples årlige event i Cupertino. Få overblikket her.

Traditionen tro inviterer Apple til et stort event i september. Ikke overraskende svirrer rygtemøllen på sit højeste inden eveten, som løber af stablen den 10. september i Curpertino, Californien.

Her er nogle af de mest vedholdende rygter.

Tre nye iPhone-modeller

Apple ventes at lancere tre nye iPhones i næste uge.

De skulle angiveligt få navnene iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. 9to5mac skriver, at navnene er spottet på en liste over covers til de kommende iPhone-modeller.

Macrumors skriver, der vil være to telefoner med OLED-skærm på henholdsvis 5,8 og 6,5 tommer. Den tredje telefon vil have have en LCD-skærm på 6,1 tommer. Alle tre iPhones vil have et forbedret i kamera i forhold til de nuværende modeller.

Mobilefun har lavet en video, hvor de viser tre dummies af de kommende iPhone-telefoner. Dummierne er fremstillet med udgangspunkt i rygterne omkring iPhone 11. Du kan se videoen herunder.

Er Apple på vej med produkter i ny produktkategori?

Tre linser

Det forventes, at de to OLED-modeller vil have tre kameralinser, som kommer til at sidder i en forhøjet firkant.

Kameraet vil have en telefoto, vidvinkel og en ny super vidvinkellinse. Udover forbedret zoom, skulle de tre linser også forbedre billeder taget i lav belysning. LCD-modellen kommer til at have et dobbeltkamera.

Kører Apple i tomgang?

Ikke alle er lige begejstret for firkanten på bagsiden. YouTuberen Marques Brownlee, har haft en dummy-udgave i hænderne og her er, hvad han har at sige om den:

Jeg ved ikke rigtigt om jeg køber, at det er det bedste design til en ny iPhone 11, som de kunne finde på. Det virker som om, at de bare har kørt på rutinen. Det er bare det samme design med et nyt kamera. Det får mig til at overveje hvornår, vi kommer til at se en iPhone, som ikke er designet af [Apple designer] Jony Ive.

Marques Brownlee

Apple’s chefdesigner Jony Ive har valgt at forlade Apple efter mere end 30 år.

Alt vi ved om iPhone 11

Bedre beskyttet

Apple vil lancere de tre nye telefoner i en mat-finish, som skulle gøre dem mere holdbare og give bedre vand og støvbeskyttelse.

Face-ID får også en opgradering, så det virker fra flere vinkler. Notchen i toppen af skærmen skulle forblive uændret.

Farvel til 3D-touch

3D-touch kommer til at vige pladsen for det samme haptiske feedbacksystem, som blev introduceret på iPhone XR.

Apple kalder funktionen Haptic Touch, og den lader dig mærke, når du aktiverer funktioner ved at holde tommelfingeren på skærmen.

De nye iPhone 11-modeller får også et større batteri, en ny AMX processor og A13 chip.

Vil iPhone 11 understøtte Apple Pencil?

Får vi også et nyt Apple watch?

EKG på Apple Watch Series 4
Sidste år var den store nyhed EKG på Apple Watch Series 4 (Foto: Apple)

Det ventes, at Apple også vil lancere et nyt Apple Watch.

Opgraderingerne skulle være mindre. Toms guide skriver, at vi med stor sandsynlighed kommer til at se søvnmonitoring i det nye Apple Watch 5. Uret kommer til at køre watchOs 6.

Apple vil angiveligt lancere både titanium og keramiske modeller.

Ny skærmleverandør

Apple har tidligere haft LG som leverandør af skærme til Apple Watch. De skulle dog have skiftet leverandør, så det bliver Japan Display, som skal levere OLED-skærmen til det nye Apple Watch 5. Dette er ikke helt ligemeget, da Japan Display ikke tidligere har fremstillet OLED-skærme.

Det er ikke sikkert, at køberne vil bemærke en forskel i skærmen på Apple Watch 5. Skiftet af leverandør kan dog betyde, at vi kommer til at se et nyt frisk design.

Får uret kamera?

Et af de mere vilde rygter er, at det kommende Apple Watch kommer til at have et lille kamera i remmen. Dette vil gøre det muligt at tage billeder og optage video med remmen og bruge uret som søger.

Nye iPads og Macbook Pro er på vej

Det ventes, at Apple vil lancere nye iPad Pro modeller, en helt ny 10.2 tommer iPad og en ny 16 tommer Macbook Pro. Disse forventes lanceret i efteråret. Det er usikkert om Apple vil fremvise dem i næste uge, eller de venter til senere på året.

På softwaresiden kommer vi nok til at se mere til iOS 13 og macOS Catalina.

Apple er på vej med to nye tjenester

Apple TV+
Apple TV+

Det er ikke kun på harwaresiden, at Apple ventes at lancere nyheder.

Apple er nemlig også på vej med to nye abonnementstjenester. Det er sparsomt med detaljer omkring Apple Arcade. Vi ved, at tjenesten fra starten kommer med 100 spil, hvilket ikke lyder af særligt meget, hvis man sammenligner med f.eks Steams gigantiske spilkatalog.

Apple er også klar til at kaste sig over streamingmarkedet, med deres Apple TV+. Tjenesten kommer til at byde på originalt indhold. Begge tjenester lanceres til efteråret, og derfor vil det være oplagt for Apple at præsentere dem nærmere i næste uge.

Mere til historien

Det globale smartphone-salg er på tilbagegang, og derfor er det naturligvis relevant at spekulere i, om Apple præsenterer nok nyt til at gøre køberne interesserede. Hvad tænker du?

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram