Apple TV+ åbner op til november

1

De seneste rygter går på, at Apples nye streamingtjeneste Apple TV+ åbner for streamingen til november. Apple har endnu ikke meldt det officielt ud.

Apple TV+ (Foto: Apple)

Apples kommende streamingtjeneste, Apple TV+, åbner til november og får en månedlig abonnementspris på 9,99 dollars. Det skriver Bloomberg.

Bloomberg citerer ifølge dem selv anonyme kilder hos Apple. Der er i skrivende stund ikke meldt noget officielt ud omkring dato og pris på Apple TV+.

I marts da Apple TV+ blev annonceret lød det blot, at tjenesten ville blive lanceret i efteråret.

Her er Apples Netflix-konkurrent

Senere har det forlydt, at Apple TV+ ikke bliver den streamingtjeneste, som tilbyder det meste indhold. Apple satser i stedet på unikt indhold og kvalitet i stedet for kvantitet.

Det vides ikke hvor mange titler, at Apple TV+ vil indeholde ved åbningen.

Konkurrenten Netflix har omkring 3.400 titler i deres danske katalog, hvilket er steget siden den danske lancering, hvor der var omkring 2.000 titler. Det skriver Flixfilm.

Om Apple TV+ også er klar til danskerne i november, samt hvad abonnementsprisen vil blive er endnu uvist.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Apple har meldt noget officielt ud. Indtil da er det vigtigt at huske, at der kun er tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Da Apple annoncerede Apple TV+ var personligheder som Oprah Winfrey, Steven Spielberg og Jennifer Aniston med til at promovere tjenesten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer