Apple Arcade – ny eksklusiv spiltjeneste

14

Apple har præsenteret Apple Arcade. En ny spilservice der fungerer på tværs af iPhone, iPad og Apple TV.

Apple Arcade LEGO
LEGO kommer med et spil i Apple Arcade (Foto: Apple)

Apple har lanceret en spilservice kaldet Apple Arcade. Det er en spilservice der fungerer på tværs af mobilenheder og dagligstuen.

Ligesom Apple News+ er Apple Arcade en betalingstjeneste, hvor du betaler for ubegrænset adgang til et stort spilunivers.

Apple Arcade giver adgang til over 100 nye og eksklusive spil, der ikke kan findes på andre platforme eller services, oplyser Apple. Der vil løbende blive tilføjet nye spil.

Spiltjenesten fungerer på iPhone, iPhone og Apple TV. Det er muligt, at skifte spilenhed, og fortsætte hvortil man er nået. Alle spil kan desuden spilles offline og understøtter Familie Deling.

På Apple Arcade vil der ikke være reklamer eller køb af ekstra ting, liv og udstyr inde i spillet (ingame purchase). Spiludviklerne kan ikke tracke din adfærd i spillet uden dit samtykke.

Apple Arcade bliver tilgængelig i efteråret 2019 i over 150 lande og regioner. Apple har ikke oplyst prissætningen endnu.

Google har også introduceret en spilservice. Googles platform hedder Stadia. Her satses der på et helt andet koncept end Apple. Med Stadia afvikles spillene på centrale servere, så der kan spilles high-end spil på enhver type af enhed.

Her er Apples konkurrent til Netflix og HBO

Apples promo video for Apple Arcade

Mere til historien

Spilindustrien er en KÆMPE forretning. Industien omsætter for mere end film og musik gør tilsammen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer