Apple News tilbyder nu magasiner

3

Apple News+ er en udvidelse af Apple News, der fremover vil tilbyde adgang til over 300 magasiner.

Tim Cook, Apples CEO, præsenterer her Apple News+

Apples nyhedstjeneste, der hidtil ikke har været tilgængelig i vores marked, Apple News, vil fremadrettet også tilbyde magasiner med TIME, National Geographich, Vouge, The Wallstreet Journal, People, Rolling Stone og mange andre. Over 300 magasiner er inkluderet.

Magasinerne bliver tilgængelige gennem en service kaldet Apple News+

Apple har forsøgt at gøre magasinerne mere interessante ved at tilføje “live-covers”. Live-covers bringer forsiden på magasinet til live, da den bevæger sig.

Magasinerne er ikke kun PDF-filer, der vises på skærmen. Oplevelsen fra magasinet på glittet papir er forsøgt “oversat” til en digital version, hvor designet og layout er en vigtig del, fortæller Apple.

De magasiner en bruger følger kan tage magasinerne med offline, så de eksempelvis kan læses i et fly.

Annoncører for ikke lov til at tracke hvad brugerne læser i magasinerne. Apple lover derfor, at man ikke bliver “forfulgt” af reklamer for det man har læst.

Prisen er 9.99 dollars per måned for Apple News+. For denne pris kan abonnementet også bruge i hele familien via Familie Deling. Første måned er gratis.

Der kan læses magasiner på tværs af både iPhone og iPad.

Apple News og Apple News+ er tilgængelig i USA og Canada. Senere kommer tjenesten også til Europa. I første omgang åbnes der i Storbritannien. Australien kommer også på landkortet. I Danmark bliver tjenesten ikke tilgængelig foreløbigt.

Mere til historien

På Apple News læses der hver måned 5 milliarder artikler. Det gør Apple News til verdens mest brugte nyheds-app.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer