Vil iPhone 11 understøtte Apple Pencil?

KORT NYT: Den kommende iPhone 11 og iPhone 11 Max vil måske være de første iPhones, der understøtter Apple Pencil.

iPad Pro med Apple Pencil
iPad Pro med Apple Pencil

De kommende iPhone 11-modeller, iPhone 11 og iPhone 11 Max, eller hvad navnene bliver vil formentlig være de første iPhone-modeller til at understøtte Apple Pencil. I hvert fald hvis vi skal tro Citi Research analytikere. Det skriver GSMArena.com.

Analytiker: Alle iPhone-modeller i 2020 vil have 5G

Det skal dog siges, at der florerede de samme rygter sidste år inden lanceringen af iPhone Xs og iPhone Xs Max. Og ingen af disse understøtter altså Apple Pencil. Dermed er det altså heller ikke sikkert, at dette års rygter og spekulationer holder stik.

Til trods for Apple har lanceret to generationer af Apple Pencil, så er det indtil videre kun iPads, som understøtter disse.

VIDEO: Derfor er Apple Pencil bedre end S Pen

I 2016 udtalte Apples topchef, Tim Cook, dog at Apple Pencil også var tiltænkt til iPhones. Dette gjorde han med følgende ord: -”If you’ve ever seen what can be created with that pencil on an iPad or an iPhone, it’s really unbelievable”.

Håber du, at dette års iPhone-modeller understøtter Apple Pencil? Eller ved du ikke, hvad du skulle bruge Apple Pencil til på en iPhone? Skriv gerne hvad du tænker i kommentarfeltet herunder.

Alt vi ved om iPhone 11

Det er uvist, hvornår Apple lancerer nye iPhone-modeller. Men det ventes at ske i løbet af september måned.

Mere til historien

Der er sendt to forskellige Apple Pencils på markedet. Derfor virker den gamle Apple Pencil ikke med de nyeste iPad Pro-modeller.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram