Analytiker: Alle iPhone-modeller i 2020 vil have 5G

8

Den anerkendte analytiker Ming-Chi Kuo mener, at alle tre iPhone-modeller, der vil blive lanceret i 2020, kommer med understøttelse af 5G-netværket.

Rygterne svirrer meget om iPhone-modellerne, der lanceres i 2020. Nu melder analytikeren Ming-Chi Kuo ud, at han mener alle, at de tre iPhone-modeller, som ventes lanceret i 2020, vil komme med 5G-understøttelse. Det skriver Macrumors

Tidligere har Ming-Chi Kuo været ude med en melding om, at to af de tre modeller ville komme med 5G. Men nu mener han altså, at de alle tre vil have 5G.

iPhone 2020 får måske 120 Hz ligesom iPad Pro

Derfor ændrer Ming-Chi Kuo mening

  • Ved købet af Intels modemafdeling har Apple fået flere ressourcer til 5G-udvikling. Dog vil de formentlig stadigvæk bruge Qualcomm-modems i 2020-modellerne.
  • Priserne på Android-telefoner med 5G vil dykke og det vil give et større pres fra mobilkøberne på, at iPhone-modellerne også understøtter 5G.
  • Større 5G-udvikling vil også være godt for Apples AR.

Alt vi ved om iPhone 11

Ming-Chi Kuo mener også, at de kommende iPhone-modeller vil understøtte både Sub-6 GHz og mmWave-frekvenserne for 5G, hvor mange Android-telefoner kun understøtter Sub-6 GHz.

Skærmene bliver mindre og større…

Ming-Chi Kuo har også tidligere spået, at iPhone-modellerne i 2020 vil komme i nye størrelser. Den mindste model vil få en skærm, som er mindre end den vi kender i dag – nemlig 5,4 tommer, hvor den i dag er 5,8 tommer.

Den største model får en større skærm. Nemlig en 6,7 tommer mod 6,5 tommer i dag.

Afløseren til iPhone Xr vil komme med 6,1 tommer skærm ligesom i dag. Men får i stedet en OLED-skærm.

iPhone 2020 kommer med 3D ToF-sensor på bagsiden

Apple har ikke meldt noget ud om deres iPhone-modeller i 2020 og for så vidt heller ikke 2019-modellerne. Men sikkert er det, at vi nærmer os mere og mere tidspunktet, hvor vi bliver klogere på dette års modeller. Det ventes, at Apple afholder event i september.

MereMobil.dk holder dig opdateret på nyhederne ligeså snart der er noget. For nuværende er det rygter og spekulationer.

Mere til historien

Når Apple i efteråret lancerer nye iPhone-modeller, så er det med iOS 13 fra salgsæsken. Du kan læse mere om iOS 13 her, samt se hvilke af de eksisterende modeller, som vil blive opdateret til iOS 13.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer