iPhone 2020 får måske 120 Hz ligesom iPad Pro

31

RYGTE: Vi skriver stadig 2019, og har endnu ikke rundet september og det årlige iPhone-event. Alligevel kører rygterne allerede på næste års iPhones.

Selvom vi skriver juli 2019, og iPhone Xs stadig er den nyeste iPhone, så afholder det ikke rygterne fra at være i gang, også selvom det først gælder iPhone 2020-generationen. Altså ikke engang dette års iPhone-modeller.

Det seneste rygte lyder nu på, at Apple vil opgradere deres refresh-rate fra 60 Hz til 120 Hz. Ligesom iPad Pro allerede gør det.

Alt vi ved om iPhone 11

Rygtet kommer fra Twitter-brugeren Ice Universe, der er kendt for at lække oplysninger om kommende telefoner med rimelig stor nøjagtighed.

Forhandlinger med skærm-leverandørerne Samsung og LG skulle allerede være i gang.

Skærmen på iPhone 2020 vil kunne skifte mellem 60Hz og 120Hz alt efter hvilket indhold der bliver vist på skærmen. På den måde kan man spare på batteriet.

Apple vil atter vækste – klar med fire iPhones i 2020

Samme teknologi bruges allerede i ProMotion på iPad Pro, der automatisk justerer efter indholdets bevægelser.

Stigningen fra 60 Hz til 120 Hz burde i den grad kunne mærkes på forbrugeren, og vil være et plus for mange.

Hvis Apple inkluderer ProMotion i iPhone 2020-generationen, så vil det være første gang at Apple bruger 120 Hz på en OLED-skærm.

Mere til historien

Det rygtes at iPhone 2020 vil få et ToF-kamera til dybdemåling. Kameraet kan være særligt behjælpeligt sammen med Apples ARKIT.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
31 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer