Apple vil atter vækste – klar med fire iPhones i 2020

Analytiker: Apple er på vej med tre nye modeller i efteråret. I 2020 vil Apple lancere fire modeller. Dette er Apples træk for, at få salget til at vækste.

Ifølge en rapport fra JPMorgan, så vil Apple forsøge at komme tilbage til deres storhedstid, hvilket blandt andet betyder salget skal boostes i 2020. Dette vil Apple angiveligt gøre ved at lancere fire modeller og ikke ”kun” tre som de sidste par år.

Apple Music har rundet 60 millioner betalende brugere

En analyse-ekspert forventer Apple vil komme med tre nye OLED-modeller, som kommer med 5G og mindst to af dem vil komme med ToF-kamera (Time of Flight).

Apple har for vane at offentliggøre deres nye modeller i september og sende dem på markedet kort efter eller, så de er klar til julesalget. Dette ventes ikke at ændre sig i 2020.

Analytikeren fra JPMorgan afslørede også, at Apple går efter masse-markedet, hvilket vil sige, at de formentlig kommer med en telefon på størrelse med iPhone 8 uden 5G-modem, men med en pris, som er til at komme i nærheden af for flertallet.

Apple tilbagekalder MacBook Pro-enheder med batterifejl

Men flagskibsmodellerne droppes ikke. Derfor forventes det også, at Apple er klar med OLED-skærme på tre modeller, som formentlig kommer med henholdsvis 5,4”, 6,1” og 6,7” skærm. Det skriver GSMArena.com.

De fire modeller skal forsøge, at få salget af iPhone til at vækste igen. Forventningen til 2020 er 195 millioner solgte modeller, mens det estimeres, at der i 2019 ”kun” vil blive solgt 180 millioner iPhone-modeller.

Mere til historien

Hvis man skal tro rygterne, så er Apple også på vej med et nyt tastatur til kommende MacBooks, som skulle blive markant bedre end det, der har været på MacBooks de seneste år.

Læs også:
Apple flytter en del af produktionen væk fra Kina
Apple fjerner 3D Touch fra årets iPhones

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
92 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram