Apple dropper måske deres trælse tastatur

Køber du en ny MacBook senere i år, eller i 2020, bliver det måske med et markant bedre tastatur end der er på de nuværende.

MacBook Pro 15" mid-2018
Her ses tastaturet med butterfly-mekanisme. Dette er MacBook Pro 15″ mid-2018
(Foto: MereMobil.dk)

Apple introducerede deres butterfly-tastatur i 2015. Apple-ejere har ikke ligefrem været begejstrede for tastaturet, der nok er fladt og på papiret en god idé. I praksis er det, i manges øjne, ikke så godt som hvad Apple tidligere har produceret.

Selvom Apple undervejs har forbedret tastaturet, er det aldrig blevet rigtigt godt. Men nu er der nyt håb, hvis du fremadrettet overvejer en ny MacBook.

Ifølge Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo dropper Apple butterfly-tastaturet og går tilbage til en ny version af ”scissor”-tastaturet. Dette vil angiveligt få en række forbedringer. Blandt andet vil glasfiber blive brugt for at forstærke tasterne. Det skriver 9to5mac.

Ifølge Kuo introduceres det nye tastatur-design i MacBook Air senere i år. I 2020 kommer tastaturet ud på nye MacBook Pro computere.

På MacBook Pro 2019 introducerede Apple ellers den tredje generation af butterfly-tastaturet, men selvom det er forbedret, så er det stadig ikke på niveau med, hvad Apple tidligere har lavet.

Et af problemerne med tastaturet er, at tasterne ikke skal trykkes ret langt ned. Du har dermed ikke, i høj grad nok, en oplevelse af at “trykke på en tast”.

MacBook Pro 2019 – ny vild processor og nyt tastatur

Jeg har selv en MacBook Pro med butterfly-tastatur, men jeg foretrækker at skrive på det eksterne tastatur, der er en ældre version af Apple Magic Keyboard.

Apple har ikke kommenteret på rygterne.

Mere til historien

Tilbage i januar anmeldte jeg MacBook Air 2018. Læs anmeldelsen af MacBook Air inden du køber.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram