Apple dropper måske deres trælse tastatur

Køber du en ny MacBook senere i år, eller i 2020, bliver det måske med et markant bedre tastatur end der er på de nuværende.

MacBook Pro 15" mid-2018
Her ses tastaturet med butterfly-mekanisme. Dette er MacBook Pro 15″ mid-2018
(Foto: MereMobil.dk)

Apple introducerede deres butterfly-tastatur i 2015. Apple-ejere har ikke ligefrem været begejstrede for tastaturet, der nok er fladt og på papiret en god idé. I praksis er det, i manges øjne, ikke så godt som hvad Apple tidligere har produceret.

Selvom Apple undervejs har forbedret tastaturet, er det aldrig blevet rigtigt godt. Men nu er der nyt håb, hvis du fremadrettet overvejer en ny MacBook.

Ifølge Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo dropper Apple butterfly-tastaturet og går tilbage til en ny version af ”scissor”-tastaturet. Dette vil angiveligt få en række forbedringer. Blandt andet vil glasfiber blive brugt for at forstærke tasterne. Det skriver 9to5mac.

Ifølge Kuo introduceres det nye tastatur-design i MacBook Air senere i år. I 2020 kommer tastaturet ud på nye MacBook Pro computere.

På MacBook Pro 2019 introducerede Apple ellers den tredje generation af butterfly-tastaturet, men selvom det er forbedret, så er det stadig ikke på niveau med, hvad Apple tidligere har lavet.

Et af problemerne med tastaturet er, at tasterne ikke skal trykkes ret langt ned. Du har dermed ikke, i høj grad nok, en oplevelse af at “trykke på en tast”.

MacBook Pro 2019 – ny vild processor og nyt tastatur

Jeg har selv en MacBook Pro med butterfly-tastatur, men jeg foretrækker at skrive på det eksterne tastatur, der er en ældre version af Apple Magic Keyboard.

Apple har ikke kommenteret på rygterne.

Mere til historien

Tilbage i januar anmeldte jeg MacBook Air 2018. Læs anmeldelsen af MacBook Air inden du køber.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram