Analytiker: iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

19

iPhone SE 2 vil blive lanceret i 2020 og salget ventes mindst at runde 20 millioner eksemplarer. Sådan lyder forudsigelserne fra analytikeren Ming-Chi Kuo.

Rygterne svirrer igen om iPhone SE 2. Det er bestemt ikke første gang, at det rygtes Apple vil lancere en efterfølger til den populære iPhone SE.

Siden den oprindelige iPhone SE blev lanceret i foråret 2016 har der mindst én gang om året været rygter om en ny generation. De seneste rygter går på, at iPhone SE 2 vil blive lanceret i 2020 og analytikeren Ming-Chi Kuo er også ude med forudsigelser af salget. Det skriver MacRumors.com.

WEB-TV: iPhone SE kommer ud af æsken

Ifølge Ming-Chi Kuo viltelefonen blive lanceret i første halvår af 2020 og så vil telefonen mindst blive solgt i 20 millioner eksemplarer i 2020. Og i en optimistisk situation vil den kunne nå 30 millioner solgte enheder.

iPhone 8
iPhone 8 med trådløs opladning (Foto: Apple)

Ming-Chi Kuo har tidligere meldt ud, at det ser ud til design og specifikationer er tæt på en iPhone 8.

Hvis rygterne holder stik vil iPhone SE 2 blandt andet komme med en 4,7 tommer skærm, TouchID fingeraftrykslæser, A13-chip og 3 GB RAM.

Dermed har den samme A13-processor som iPhone 11 og iPhone 11 Pro.

Prisen ventes at blive 399 dollars. Dermed bliver den lidt billigere end iPhone 8 er i dag, da den har en pris på 449 dollars ved Apple. De danske priser for iPhone 8 er netop nu 4.199 kroner for modellen med 64 GB intern hukommelse, mens 128 GB modellen koster 4.699 kroner.

Derfor er iPhone SE 2 også en telefon, der formentlig vil være en opdatering til de, som fortsat holder fast i en ældre iPhone-model, og gerne vil have en billigere opgradering end flagskibsmodellerne.

KOMMENTAR: Apple har brug for en ny iPhone SE

Om Apple vælger, at foråret 2020 bliver der, hvor anden generation af iPhone SE ser dagens lys er uvist. Men det forlyder det altså netop nu på rygtebørsen. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Ming-Chi Kuo har også ment, at Apple tidligere ville lancere iPhone SE 2. Men ligesom så mange andre, der har tænkt dette har han altså taget fejl. Tror du, at iPhone SE 2 kommer i 2020?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer