Analytiker: iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

iPhone SE 2 vil blive lanceret i 2020 og salget ventes mindst at runde 20 millioner eksemplarer. Sådan lyder forudsigelserne fra analytikeren Ming-Chi Kuo.

Rygterne svirrer igen om iPhone SE 2. Det er bestemt ikke første gang, at det rygtes Apple vil lancere en efterfølger til den populære iPhone SE.

Siden den oprindelige iPhone SE blev lanceret i foråret 2016 har der mindst én gang om året været rygter om en ny generation. De seneste rygter går på, at iPhone SE 2 vil blive lanceret i 2020 og analytikeren Ming-Chi Kuo er også ude med forudsigelser af salget. Det skriver MacRumors.com.

WEB-TV: iPhone SE kommer ud af æsken

Ifølge Ming-Chi Kuo viltelefonen blive lanceret i første halvår af 2020 og så vil telefonen mindst blive solgt i 20 millioner eksemplarer i 2020. Og i en optimistisk situation vil den kunne nå 30 millioner solgte enheder.

iPhone 8
iPhone 8 med trådløs opladning (Foto: Apple)

Ming-Chi Kuo har tidligere meldt ud, at det ser ud til design og specifikationer er tæt på en iPhone 8.

Hvis rygterne holder stik vil iPhone SE 2 blandt andet komme med en 4,7 tommer skærm, TouchID fingeraftrykslæser, A13-chip og 3 GB RAM.

Dermed har den samme A13-processor som iPhone 11 og iPhone 11 Pro.

Prisen ventes at blive 399 dollars. Dermed bliver den lidt billigere end iPhone 8 er i dag, da den har en pris på 449 dollars ved Apple. De danske priser for iPhone 8 er netop nu 4.199 kroner for modellen med 64 GB intern hukommelse, mens 128 GB modellen koster 4.699 kroner.

Derfor er iPhone SE 2 også en telefon, der formentlig vil være en opdatering til de, som fortsat holder fast i en ældre iPhone-model, og gerne vil have en billigere opgradering end flagskibsmodellerne.

KOMMENTAR: Apple har brug for en ny iPhone SE

Om Apple vælger, at foråret 2020 bliver der, hvor anden generation af iPhone SE ser dagens lys er uvist. Men det forlyder det altså netop nu på rygtebørsen. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Ming-Chi Kuo har også ment, at Apple tidligere ville lancere iPhone SE 2. Men ligesom så mange andre, der har tænkt dette har han altså taget fejl. Tror du, at iPhone SE 2 kommer i 2020?

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram