Apple har brug for en ny iPhone SE

VI MENER: Apples iPhone-lineup af nyere telefoner har brug for en ny iPhone SE. Apple behøver iPhone SE 2 mere end nogensinde før.

iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone SE (Foto: Apple)

Flagskibene på smartphonemarkedet bliver dyrere og dyrere, hvilket gør mobilkøberne har brug for telefoner, der ikke koster 7-12.000 kroner uden abonnement.

Derfor er der også brug for modeller i producenternes sortiment, som ikke koster mange tusinde kroner.

Hos Apple kan du i skrivende stund vælge mellem en af de ældre telefoner eller også vælge iPhone Xr, hvis du vil holde dig under omkring 3-4.000 kroner.

På nuværende tidspunkt er den billigste model iPhone 7, som er en telefon, der blev lanceret for to et halvt år siden.Den billigste nye model er iPhone Xr. Men her er prisen stadigvæk 6.699 kroner for den billigste udgave.

iPhone Xr fysisk bredere end iPhone Xs – og ikke nær så lommevenlig. Derfor føler mange sig måske “tvunget” til at tage den dyrere model, telefonen skal være mindre.

iPhone SE tiltalte mange

Før iPhone Xr kom på markedet, så var Apples ”billig telefon” iPhone SE.

Siden iPhone SE blev lanceret har der været mange rygter om, at Apple ville lancere endnu en generation af den populære iPhone-model. Men indtil nu har vi altså endnu ikke set en iPhone SE 2.

Der var rigtig mange ting, som tiltalte folk ved iPhone SE. Ikke alene at telefonen havde en fornuftig pris, men den havde også en rigtig god størrelse – rent fysisk.

Det er rigtigt spændende om Apple til deres forårsevent vil have en ny generation af iPhone SE i ærmet. Da den første iPhone SE blev introduceret på markedet skete det også ved en event i foråret, mens de øvrige iPhone-modeller normalt præsenteres i løbet af efteråret.

Nyt design er ikke nødvendigt

En opgradering af iPhone SE behøver ikke nødvendigvis være på designet. Indmaden er vigtigere. Mobilkøbere kan selvfølgelig godt lide, at designudtrykket også ændrer sig lidt, så folk faktisk kan se, at de har fået en ny smartphone – men det er efter vores opfattelse ikke nødvendigt.

Der snakkes meget om en billigere iPad vil blive præsenteret. Dermed kunne det også være relevant med en iPhone, som er billigere end iPhone Xr og henvender sig til en anden målgruppe.

Størrelsesmæssigt kunne det også være, at en iPhone SE 2 kunne være designet som iPhone 7 og iPhone 8. Denne størrelse er trods alt lille i forhold til iPhone X, iPhone Xs og iPhone Xr.

Sidste år var der store forventninger til en ny iPhone SE – men her måtte forventede mobilkøbere se skuffelsen i øjnene både i foråret og til Apples WWDC-konference, hvor den så også blev rygtet.

Vi følger spændt med på sidelinjen og krydser fingre.

Mere til historien

I første halvår af 2018 var der mange rygter om en ny iPhone SE. Det varierede meget om rygterne gik på, at den ville blive lanceret eller ikke. Det blev dog ikke til en iPhone SE 2 i 2018, så nu er det spændende om 2019 byder på anden generation af iPhone SE.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Med ny iPhone-opdatering bliver App Store og browsere friere

Apple låser nu iPhone lidt mere op, men kun for EU-borgere. De nye muligheder kommer dog ikke uden begrænsninger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
101 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram