Lækket video viser Samsung Galaxy Z Flip

Klaptelefonen fra Samsung med foldbar skærm, Galaxy Z Flip, kan her ses på en hands-on video.

Samsung Galaxy Z Flip er stadig uannonceret fra Samsungs side, men stort set alt omkring telefonen er lækkert. Du kan her se billeder og specifikationer på Galaxy Z Flip, der bliver Samsungs førstE klaptelefon i nyere tid.

Nu er en kort hands-on video også slippet ud. Videoen, som du kan se herunder, er spredt på Twitter af Ben Geskin.

Det er ikke meget der afsløres på videoklippet – eller rettere det er der. I genspejlingen på telefonen afsløres hvem, der har filmet den. Hvis ellers Samsung kan genkende vedkommende, så er det nok på tide for han/hun at finde et nyt job.

Udover det store foldbare display inde mellem skallerne så ses også en lille skærm på ydersiden.

Den korte video er indtil nu set 4,5 millioner gange. Der har været over 47.000 likes og 18.500 retweets.

Samsung Galaxy Z Flip bliver afsløret den 11. februar 2020 i San Fransisco sammen med Galaxy S20-serien. På MereMobil.dk dækker vi lanceringen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Samsung har to store lanceringer om året. Først på sæsonen ligger Galaxy S-serien, der i år også vil inkludere en klaptelefon. I efteråret præsenteres en ny telefon i Note-serien.

OnePlus Nord 3 tæt på lancering

OnePlus ventes at præsentere OnePlus Nord 3 på det indiske marked inden længe. Læs her de nyeste rygter.

(mere…)
OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

(mere…)
Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Motorola Razr er måske den vildeste klaptelefon lige nu

Motorola Razr 40 Ultra bringer klaptelefonerne til ’next level’. Frontskærmen er enestående og telefonen imponerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
67 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram