Lækket video viser Samsung Galaxy Z Flip

Klaptelefonen fra Samsung med foldbar skærm, Galaxy Z Flip, kan her ses på en hands-on video.

Samsung Galaxy Z Flip er stadig uannonceret fra Samsungs side, men stort set alt omkring telefonen er lækkert. Du kan her se billeder og specifikationer på Galaxy Z Flip, der bliver Samsungs førstE klaptelefon i nyere tid.

Nu er en kort hands-on video også slippet ud. Videoen, som du kan se herunder, er spredt på Twitter af Ben Geskin.

Det er ikke meget der afsløres på videoklippet – eller rettere det er der. I genspejlingen på telefonen afsløres hvem, der har filmet den. Hvis ellers Samsung kan genkende vedkommende, så er det nok på tide for han/hun at finde et nyt job.

Udover det store foldbare display inde mellem skallerne så ses også en lille skærm på ydersiden.

Den korte video er indtil nu set 4,5 millioner gange. Der har været over 47.000 likes og 18.500 retweets.

Samsung Galaxy Z Flip bliver afsløret den 11. februar 2020 i San Fransisco sammen med Galaxy S20-serien. På MereMobil.dk dækker vi lanceringen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har to store lanceringer om året. Først på sæsonen ligger Galaxy S-serien, der i år også vil inkludere en klaptelefon. I efteråret præsenteres en ny telefon i Note-serien.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
67 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram