Motorola udskyder Razr-lancering

Den ikoniske klaptelefon Motorola Razr, med foldbar skærm, er blevet udskudt, oplyser Motorola. Produktionen har taget længere tid end forventet.

Motorola Razr 2019
Motorola Razr kommer ikke i butikkerne før i starten af februar 2020. Det ligger fast efter Motorola har udskudt lanceringen små 14 dage (Foto: Motorola)

Motorola Razr kan købes i Danmark fra torsdag den 6. februar 2020. Lanceringen er altså udskudt små to uger.

Selom det er lige om lidt, så kan det i mobilbranchen have katastrofale konsekvenser for salget, hvis en lancering må udskydes.

Et hypet produkt kan nemlig komme i konkurrence med andre store lanceringer, der risikerer at tage det vigtige fokus i den første vigtige del af salgsperioden.

Motorola bliver næppe udsat for en katastrofe, da klaptelefonen Razr rammer en meget lille målgruppe, som går efter den nyeste teknologi, hvilket Razr repræsenterer.

Et faktum er dog, at Motorola Razr får et mindre vindue for opmærksomhed, inden Samsung Galaxy S20-serien lanceres den 11. februar 2020.

Årsagen til udskydelsen af lanceringen skal findes i længere produktionstid og stor efterspørgsel.

 – ”På grund af stor global samt lokal efterspørgsel på Razr, kombineret med længere produktionstid end først antaget, er vi nødsaget til at rykke vores salgsstart fra oprindelige 24. januar til torsdag den 6. februar 2020,” skriver Thor Götz, landechef hos Motorola i Danmark i et statement til MereMobil.dk.

Fortsat eksklusiv hos få operatører

Ifølge Motorola vil Telia være blandt de første operatører på verdensplan til at starte salget den 6. februar.

Udover Telia i Danmark så kommer Motorola Razr til salg hos Tele2 i Sverige, EE i UK og Verizon i USA. Disse vil være de første salgskanaler globalt. Senere ventes flere operatører og salgskanaler at åbne.

Udover at være en spændende klaptelefon med foldbar skærm mellem skallerne så udmærker Motorola Razr sig også ved kun at understøtte eSIM og ikke traditionelt fysisk SIM-kort. Derfor er Motorola afhængig af, at kunne sælge telefonen hos operatører hvor eSIM er understøttet.

– ”I løbende af den kommende uge vil vi begynde at shippe samtlige forudbestillinger. Vi beklager forsinkelsen, men glæder os over, at Danmark er et højt prioriteret marked i forhold til lancering og supply,” fortæller Motorola-chefen.

MereMobil.dk bringer en stor anmeldelse af Motorola Razr så snart produktet bliver tilgængeligt på vores bord. Ind til da må du nøjes med mine første indtryk i videoen herunder.

Mine første indtryk af Motorola Razr efter jeg første gang fik den i hænderne

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Med forsinkelsen af Motorola Razr bliver Motorola den tredje producent af telefoner med foldbar skærm, der må udskyde en lancering. Tidligere er det sket for Samsung og Huawei med henholdsvis Galaxy Fold og Mate X. Forskellen er dog her, at Samsung og Huawei var ramt af fejl på produkterne, hvilket indtil nu ikke er tilfældet med Razr.

Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Motorola Razr 50 dukket op på Geekbench

KORT NYT: Nye foldbare modeller kan være på vej fra Motorola. Razr 50 er netop spottet på Geekbench.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram