Her er Motorola Razr

9

VIDEO: Hvordan er hængslerne? Er skærmen i orden? Prisen er 12.999 kroner. Se her hvad du får for pengene.

Her kan du se CNETs første indtryk af Motorola Razr

Motorola Razr er ude af startboksen. Prisskiltet er 12.999 kroner. Dyrt! Men trods alt den billigste af de foldbare telefoner – ind til videre.

Efter præsentationen er de første indtryk begyndt at dumpe ind på blandt andet de amerikanske tech-medier.

CNET bemærker i deres ”first look”-video, at åbne/lukke-mekanismen er godt designet og føles solid. Når Razr lukkes, så ”snapper” de to sider sammen på en god måde. De to skaller holdes i øvrigt sammen med magneter.

SE OGSÅ: Mine egne indtryk af Motorola Razr

En del af hængslet er synligt for brugeren. Det er med vilje og en del af designet, fortæller CNET.

I modsætning til Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X så er folden på skærmen stort set ikke at se på Motorola Razr, beskriver CNET. Ved bevægelse af indholdet eller almindeligt brug ses folden nærmest ikke, men overgangen kan mærkes med fingeren.

Når telefonen åbnes til fuld visning, så fungerer den fuldstændigt som en almindelig Android-telefon. Frontskærmen er tilmed en touchskærm, der kan bruges til at tjekke indgående opkald og beskeder samt til styring af musik.

I ovenstående videoindslag fra CNET kan du komme tættere på den nye Razr.

I 2019 har der været stort fokus på foldbar skærmteknologi. Der er fortsat tale om første generation, hvor producenterne afprøver teknologien på forskellig vis. Om Motorola er foran Samsung og Huawei er for tidlig at sige, men på MereMobil.dk kommer vi naturligvis med en test af Motorola Razr, når testeksemplarer er klar.

Motorola Razr lander i Danmark den 24. januar 2020. I starten er Telia det eneste sted, hvor Razr kan købes.

LÆS MERE: Her er alle detaljerne om Motorola Razr

Mere til historien

Motorola Razr bliver en af de første smartphones helt uden SIM-kort. Razr er baseret på eSIM. Det betyder også, at teleselskabet skal understøtte eSIM, hvis telefonen skal kunne benyttes.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer