Nu kommer Samsung Galaxy Fold til Danmark

4

Samsungs foldbare smartphone, Galaxy Fold, kommer nu til salg i Danmark. Allerede midt i oktober er den klar i butikkerne. Læs mere her.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Samsung har nu meldt ud, at den foldbare smartphone, Galaxy Fold, kommer til salg i Danmark fredag den 18. oktober 2019.

Der har ellers været en del problemer med Galaxy Fold, som blev offentliggjort tilbage på Mobile World Congress i Barcelona den 20. februar 2019.

Samsung Galaxy Fold – fra smartphone til tablet

Meldingen var i første omgang, at Galaxy Fold ville komme til salg i maj måned på det danske marked, men så var det problemerne for alvor startede.

Problemer nehar betydet, at salgsstarten er blevet udskudt flere gange. Huawei har også haft problemer med deres bud på en foldbar smartphone Mate X. Så generelt er det den nye produktkategori, der har haft en svær start.

Sådan tester Samsung hængslerne i Galaxy Fold

Men nu er Galaxy Fold altså langt om længe klar til butikkerne.

Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

-”For at sikre, at vi leverer den absolut bedste oplevelse til vores kunder, tog vi den nødvendige tid til at evaluere Galaxy Folds produktdesign, implementere forbedringer og udføre korrekte tests for ændringerne. Vi er overbeviste om, at Galaxy Fold vil overgå vores kunders forventninger til et premiumprodukt, som er det første i en helt ny produktkategori,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager hos Samsung i Danmark i en pressemeddelelse.

I Danmark er det 4G-versionen af Galaxy Fold, som kommer til salg i farverne Space Silver og Cosmos Black.

Galaxy Fold har en vejledende pris på 15.900 kroner uden abonnement.

Alle enheder leveres med Samsung Galaxy Buds, aramidfiber-shell og et års forsikring via Samsung Care+.

Mere til historien

Du kan opleve Galaxy Fold hos YouSee i følgende butikker: YouSee Fields, YouSee Fisketorvet, YouSee Rødovre, YouSee Frederiksberg, YouSee Lyngby, YouSee Århus, YouSee Rosengårdcenteret, YouSee Randers, YouSee Esbjerg, Elgiganten Strøget og TDC Erhvervscenter Odense.

Læs også:
Glemmes Galaxy Fold – Samsung har nye tanker

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer