Glemmes Galaxy Fold – Samsung har nye tanker

15

Det er endnu uvist, hvornår salgsstarten af Galaxy Fold bliver. Sikkert er det, at den er udskudt grundet problemer med skærmen. Men glemmes den helt? Samsung har i hvert fald nye tanker.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Der har været meget snak om den kommende Galaxy Fold og forsinkelsen af denne, men Samsung har fortsat ikke meldt en officiel ny salgsstartsdato ud.

Samsung Galaxy Fold forsinkes yderligere

Alt imens det endnu er uvist, hvornår Galaxy Fold vil komme i butikkerne rundt i verden. Så er Samsung allerede ”videre” og der tales nu ikke kun om ”foldables”, men nu også ”rollables”. Ud fra de første tegninger at dømme, så ser det ud til, at skærmen skal kunne gå fra at være ”lille” til at blive rullet ud og derved blive større. Tegningerne stammer fra en patent-ansøgning. Det skriver Gizmodo.

Det er uvist, om og hvornår vi eventuelt får en ”rollable” smartphone fra Samsung eller nogen af konkurrenterne. Patent-ansøgningen viser dog, at producenterne udtænker forskellige muligheder og det måske ikke er alle vi nogensinde får i masseproduktion.

Problemerne har været store med Galaxy Fold. Det ventes dog ikke, at rollables er lige rundt om hjørnet og derfor vil der nok også gå lidt før designet eventuelt vil se dagens lys.

Store problemer med Samsung Galaxy Fold

Er Galaxy Fold på vej på markedet

Rygterne har svirret om, at Galaxy Fold ville komme i handlen i juli efter, at Samsungs CEO DJ Koh havde talt lidt over sig. Dog er der lidt problemer i kommunikationsafdelingen hos Samsung, da andre af de officielle ansatte hos Samsung ikke mener, at Galaxy Fold lanceres i juli. Ligesom det formentlig heller ikke bliver i august, da al opmærksomhed formentlig skal gives til Galaxy Note 10, der ventes offentliggjort der. Det skriver Pocketnow.com.

Der er dog en mulighed for, at Samsung også vil afsløre deres Galaxy Fold salgsstart til Galaxy Note-eventen. Men alt er endnu blot rygter og spekulationer.

Konkurrenten Huawei har ligeledes været nødt til at udskyde salgsstarten af deres foldbare smartphone, Mate X, på de første markeder med tre måneder.

Huawei udsætter deres foldbare smartphone Mate X

Mere til historien

Der har været mange rygter om Motorola Razr, som skulle være Motorolas bud på en foldbar smartphone. Men indtil videre har det kun været ved rygterne. Det er uvist om Motorola har lignende problemer, som altså Huawei og Samsung.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer