Store problemer med Samsung Galaxy Fold

Flere anmeldere oplever problemer med deres Galaxy Fold testenhed. Problemet opstår når de har fjernet et lag af plastikken på skærmen.

Samsungs nye foldbare mobil, Galaxy Fold, lader ikke til at være kommet godt fra start.

Samsung Galaxy Fold – fra smartphone til tablet

Flere udenlandske anmeldere, melder nemlig om problemer med foldemekanismen og problemer med et lag efter noget plastik er taget af, som ikke er beskyttelsesfilm.

Sådan tester Samsung hængslerne i Galaxy Fold

The Verge skriver blandt andet om deres Galaxy Fold, at den har et markant problem med lukkemekanismen.

The Verge beskriver problemet, som at lukkemekanismen ikke fungerer efter hensigten. Dette sker efter nogle dages brug. The Verge selv, ved ikke hvad fejlen er, da telefonen ikke skulle havde lidt overlast.

https://twitter.com/backlon/status/1118574999844085766

Små buler dukker op under skærmen, og det virker til at der er kommet noget ind under skærmen.

Bulerne ødelægger skærmen og gør den ubrugelig. Det er ukendt, hvordan de opstår og det lader til at opstå, selvom man har håndteret enheden korrekt.

Det er ikke beskyttelsesfilm

Et andet problem er en antaget beskyttelsesfilm, som ikke er det.

Flere anmeldere, heriblandt YouTuberen Marques “MKBHD” Brownlee, har forsøgt at fjerne et lag plastik, der sidder på skærmen af Galaxy Fold.

MKBHD beskriver selv, at plastikken ser identisk ud, med den plastik der sidder på Samsung Galaxy S10+, og som er mulig at afmontere.

Dette forsøgte han således også at gøre på den nye foldbare model, men plastikken sad bedre fast her. Efter at fjernet et mindre område plastik gik skærmen i sort, og derefter har enheden ikke virket.

Galaxy Fold kommer til Danmark i maj – uden 5G

I en opfølgende YouTube video, beskriver MKBHD at der ikke sad nogen advarsel på selve telefonen. Der skulle ganske vist være en advarsel i manualen, men ikke på telefonen.

I den nye telefon, som ham har modtaget i erstatning, er der nu påmonteret en lille advarsel sticker, som kan pilles af.

Mark Gurman fra Bloomberg har også oplevet problemer i forbindelse med denne “beskyttelsesfilm”.

I modsætning til MKBHD, så virkede hans telefon i lidt tid, hvorefter skærmen langsomt begyndte at blive sort.

Samsung arbejder på to nye foldbare smartphones

Samsung har udtalt sig om disse problemer i en kommentar:

-“A limited number of early Galaxy Fold samples were provided to media for review. We have received a few reports regarding the main display on the samples provided. We will thoroughly inspect these units in person to determine the cause of the matter. 
Separately, a few reviewers reported having removed the top layer of the display causing damage to the screen. The main display on the Galaxy Fold features a top protective layer, which is part of the display structure designed to protect the screen from unintended scratches. Removing the protective layer or adding adhesives to the main display may cause damage. We will ensure this information is clearly delivered to our customers.

Om problemerne med bulerne er et udbredt problem, eller der kun er tale om et par uheldige anmeldere, er uvist.

MereMobil.dk har i skrivende stund endnu ikke set Galaxy Fold rigtigt. Derimod har vi haft taget et kig på konkurrenten Huawei Mate X.

Mere til historien

Samsung har før haft problemer med telefoner. Tilbage i 2016 måtte Samsung trække deres Galaxy Note 7 tilbage, fordi nogle enheder brød i brand. Her var det batteriet, som var problemet. Problemet var så udbredt, at Samsung måtte trække alle modeller tilbage.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
43 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram