Galaxy Fold kommer til Danmark i maj – uden 5G

14

Vil du være en af de første i Danmark med den foldbare Samsung Galaxy Fold, så er det lige om lidt sparegrisen skal ofres – her er prisen.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Vil du have fingrene i Samsungs første foldbare smartphone / tablet, Galaxy Fold, så hold øje med datoen 3. maj 2019. Denne dag kan Samsung Galaxy Fold købes i Danmark.

Prisen bliver 15.900 kroner (vejledende). Inkluderet er headsettet Galaxy Buds, et cover og forsikring i 12 måneder gennem Samsung Care+.

Galaxy Fold kommer til salg hos YouSee, der foreløbigt er det eneste teleselskab med telefonen på hylderne. Forsalget starter den 26. april.

Samsung sælger selv

Samsung vil også sælge Galaxy Fold gennem deres egen webshop.

Køber du gennem Samsung direkte kan telefonen sammensættes efter dit ønske. Dette kaldes ”built to order”. Farverne Martian Green og Astro Blue kan kombineres med to forskellige farver på rammer og hængsler.

YouSee vil få telefonen i farverne Cosmos Black og Space Silver.

 – ”Man får en tablet i en telefons størrelse, og dermed løser den jo en udfordring, som mange af os kender. Vi vil gerne bruge vores telefon til at se film, serier og nyheder, men vi gider ikke gå rundt med en tablet i hånden hele tiden. Nu kan man sagtens hive telefonen op af lommen blot for at tjekke en sms, men man kan også folde den ud og læse en artikel eller se en video, hvis det er det, man vil,” siger Morgen Høgh, ansvarlig for devices i YouSee i en pressemeddelelse.

Du vil ikke kunne gå ind i enhver YouSee butik og prøve Samsung Galaxy Fold. Telefonen bliver kun tilgængelig i Fields København, Fisketorvet København, Rødovre, Frederiksberg og Aarhus.

VIDEOSådan testes hængslerne i Galaxy Fold

Kommer ikke med 5G

Samsung Galaxy Fold blev præsenteret i februar med 5G som en af overskrifterne, men det bliver ikke en 5G-ready Galaxy Fold du får for 15.900 kroner.

YouSee oplyser til MereMobil.dk, at de sælger 4G-versionen. Dermed er Galaxy Fold ikke klar til 5G-nettet, som TDC / YouSee starter udrulningen af i år.

Samsung Galaxy Fold har 12 GB RAM og 512 GB lagerplads i den version, som kommer i starten af maj.

TDC: Danmark får landsdækkende 5G inden udgangen af 2020

Inden du smider godt 16.000 kroner efter Samsung Galaxy Fold, eller Huawei Mate X, så tænk over, at der er tale om første generation. Du får en telefon som ingen andre har, men risikerer også at købe noget ingen efterfølgende vil købe brugt af dig.

VIDEO: Første kig på Huawei Mate X

Tænk før du køber foldables

Mere til historien

Samsung Galaxy Fold understøtter det kommende 5G-netværk, men kan også benyttes på 4G-nettet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer