Motorola Razr kan blive årets vildeste foldbare

21

Motorolas foldbare genudgivelse af mobilhittet Razr kan blive en stor overraskelse inden for ”foldables”.

Motorola Razr 2019
Motorola Razr 2019 (Foto: Weibo / Slashleaks)

Pressebilleder af den uannoncerede Motorola Razr V4 har været tilgængelig på det kinesiske sociale medie Weibo, men er blevet slettet igen. SlashLeaks nåede dog at fange billederne og gen-uploade dem. Det skriver The Verge.

Billederne viser (angiveligt) Motorolas kommende foldbare telefon, der er et re-make af den succesfulde retromobil Motorola Razr.

Ifølge rygterne, og tidligere Razr-patenter som Motorola har søgt, er den nye Razr en klap-smartphone, der folder på midten. Fuldstændig som den originale model. De fysiske taster er i sagens natur blevet til en skærm.

Udover telefonen, der minder ret meget om Motorola Razr V3 fra 2004, så ses der også en dock, der muligvis kan være en dock til trådløs opladning.

Den nye moderne klaptelefon vil også have en skærm på ydersiden, så notifikationer og indgående opkald kan ses, inden klappen åbnes.

VIDEOHusker du Motorola Razr V3 fra 2004?

Vi aner jo ikke om billederne, der bestemt ligner pressebilleder, er ægte. Der kan jo være tale om en Moto-fan, der har designet sine egne drømme – et såkaldt mock-up. Uanset hvad så ser det spændende ud.

Jeg synes, at konceptet hvor skærmen gemmes mellem to ydre skaller, der også fungerer som beskyttelse, giver rigtig god mening.

Wall Street Journal har tidligere nævnt, at telefonen vil koste omkring 1.500 dollars.

Jeg har lidt på fornemmelse, at Motorola rammer noget helt rigtigt inden for ”foldables”. De opfinder ikke den dybe tallerken som tilfældet er med Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X. Det er som om, at det bare er HELT naturligt, det Motorola måske har gang i.

Jeg er fuld af spænding. Dette bliver måske VIRKELIGT interessant. MereMobil.dk følger med på sidelinjen.

Den foldbare teknologi er ny og uprøvet. Dette har Samsung mærket så kraftigt, at de blev tvunget til at udskyde salgsstarten af Galaxy Fold. I den seneste episode af min tech-podcasten, kan du høre mere om Samsungs problemer med Galaxy Fold.

Motorola har ikke kommenteret på rygterne. I februar bekræftede Motorola dog, at de arbejder på foldbare smartphones.

Billeder af Motorola Razr 2019

Mere til historien

I februar bemærkede Dan Dery, Vice President i Motorolas division for globale produkter, at foldbare skærme i plastik kan være smukt, men også at det har en kort levetid.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer