Motorola bekræfter: En foldbar er på vej

Motorola begynder nu officielt at tale om foldbare telefoner.

Motorola-foldable-concept
Mockup af en foldbar Motorola smartphone - lavet ud fra tegningerne fra Motorolas patentansøgning (Foto: Letsgodigital)

Motorola har ingen intensioner om at komme senere på markedet end alle andre med en foldbar telefon.

 - ”Vi påbegyndte arbejdet med foldbare telefoner for lang tid siden,” lyder det fra Dan Dery, Vice President i Motorolas division for globale produkter i et interview med The Wall Street Journal, skriver Engadget.

Hvornår Motorola vil være klar med en foldbar, er uklart, men skal det ikke være senere end Huawei og Samsung vil det betyde, at Motorola skal være klar senest hen mod midten af 2019.

Der har tidligere været patentansøgninger fra Motorolapå en enhed, der ligner en ny udgave af Razr, med en foldbar skærm på indersiden. Men det er uklart om det bliver den vej, at Motorola går med en foldbar enhed.

Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

Dan Dery fortalte videre, at Motorola har testet en plastik OLED-skærm med plastik film. Han refererede til Huaweis skærm på Mate X hvor skærmen ligger uden på enheden fremfor mellem to skaller som tilfældet er på Galaxy Fold.

- ”Når du berører et sådan display, vil neglene ridse det. Det har en kort levetid, men det er smukt. Den første dag er det smukt,” lød det videre fra Motorola-chefen.

Vi holder naturligvis øje med Motorola og alle andre, der tænker tanker om foldbare enheder.

Mere til historien

Succes for et foldbart telefonformat handler ikke kun om selve enhederne. Det handler også om hvorvidt de forskellige apps understøtter formatet på en måde, der giver mening for slutbrugerne.

OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Motorola Razr er måske den vildeste klaptelefon lige nu

Motorola Razr 40 Ultra bringer klaptelefonerne til ’next level’. Frontskærmen er enestående og telefonen imponerer.

(mere…)
Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram