Måske er dette Motorola Razr med foldbar skærm

Snakken om en 2019-udgave af Motorola Razr tager til. Designet genoplives med en foldbar skærm på indersiden.

Motorola har indgivet en patentansøgning på en telefon, der angiveligt kan være en ny udgave af ikon-mobil Motorola Razr, som havde præmiere i 2004.

Ifølge ansøgningen, som er dateret den 17. december 2018, er der tale om en enhed med foldbar skærm på indersiden af en klaptelefon, der har en mindre skærm på ydersiden. Det skriver The Verge.

Navnet ”Razr” fremgår ikke af ansøgningen fra Motorola, men designet ligner noget, at vi har set før. Kombinationen med skærm og tastatur, på den originale model er på tegningerne blevet til én lang skærm, der folder på midten.

Skærme som kan foldes tales der meget om for tiden. Samsung arbejder angiveligt også på en foldbar enhed, der ventes at se dagens lys i slutningen af februar i år.

Samsung foldbare Galaxy bliver snart afsløret

Hvis Motorola får succes med på en naturlig og brugbare måde, at implementere en foldbar skærm i et remake af Motorola Razr, så kan det måske puste nyt liv i klapmobil-designs, der i flere år har været lagt på hylden.

RETRO: Husker du Motorola Razr? Verdens mest solgte klaptelefon

Billeder fra Motorola ansøgning

Oplagt med en foldbar Razr

Jeg synes, det virker oplagt at placere en foldbar skærm mellem to ydre skaller. Det beskytter jo skærmen, og det ydre display gør det muligt forsat at se notifikationer samt se hvem der ringer og skriver beskeder.

Når det er sagt, så er det altid farligt at genoplive designikoner i nye forklædninger. Vi har alle SÅ meget nostalgi, minder og forventninger bundet i de gamle legendariske mobiltelefoner. Derfor kan vi næsten kun blive skuffede, når vi ser en ny version.

Ud fra et marketings-synspunkt vil det naturligvis give Motorola meget opmærksomhed, og medvind, når (eller hvis) det gamle varemærke Razr genoplives.

En ting er helt sikket. På MereMobil.dk vil jeg følge udviklingen og rygterne nøje.

Ifølge The Wall Street Journal vil Motorola lancer telefonen i februar. Prisen skulle angiveligt være 1.500 dollars.

Rejs med tilbage til 2004


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Da Nokia 3310 i 2017 blev genoplivet, trak det rigtigt meget opmærksomhed, og den nye Nokia 3310 kom godt fra start. Men den blev hurtigt glemt igen – i hvert fald i de brede kredse.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram