Måske er dette Motorola Razr med foldbar skærm

Snakken om en 2019-udgave af Motorola Razr tager til. Designet genoplives med en foldbar skærm på indersiden.

Motorola har indgivet en patentansøgning på en telefon, der angiveligt kan være en ny udgave af ikon-mobil Motorola Razr, som havde præmiere i 2004.

Ifølge ansøgningen, som er dateret den 17. december 2018, er der tale om en enhed med foldbar skærm på indersiden af en klaptelefon, der har en mindre skærm på ydersiden. Det skriver The Verge.

Navnet ”Razr” fremgår ikke af ansøgningen fra Motorola, men designet ligner noget, at vi har set før. Kombinationen med skærm og tastatur, på den originale model er på tegningerne blevet til én lang skærm, der folder på midten.

Skærme som kan foldes tales der meget om for tiden. Samsung arbejder angiveligt også på en foldbar enhed, der ventes at se dagens lys i slutningen af februar i år.

Samsung foldbare Galaxy bliver snart afsløret

Hvis Motorola får succes med på en naturlig og brugbare måde, at implementere en foldbar skærm i et remake af Motorola Razr, så kan det måske puste nyt liv i klapmobil-designs, der i flere år har været lagt på hylden.

RETRO: Husker du Motorola Razr? Verdens mest solgte klaptelefon

Billeder fra Motorola ansøgning

Oplagt med en foldbar Razr

Jeg synes, det virker oplagt at placere en foldbar skærm mellem to ydre skaller. Det beskytter jo skærmen, og det ydre display gør det muligt forsat at se notifikationer samt se hvem der ringer og skriver beskeder.

Når det er sagt, så er det altid farligt at genoplive designikoner i nye forklædninger. Vi har alle SÅ meget nostalgi, minder og forventninger bundet i de gamle legendariske mobiltelefoner. Derfor kan vi næsten kun blive skuffede, når vi ser en ny version.

Ud fra et marketings-synspunkt vil det naturligvis give Motorola meget opmærksomhed, og medvind, når (eller hvis) det gamle varemærke Razr genoplives.

En ting er helt sikket. På MereMobil.dk vil jeg følge udviklingen og rygterne nøje.

Ifølge The Wall Street Journal vil Motorola lancer telefonen i februar. Prisen skulle angiveligt være 1.500 dollars.

Rejs med tilbage til 2004



BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Da Nokia 3310 i 2017 blev genoplivet, trak det rigtigt meget opmærksomhed, og den nye Nokia 3310 kom godt fra start. Men den blev hurtigt glemt igen – i hvert fald i de brede kredse.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram