Samsung foldbare Galaxy bliver snart afsløret

BEKRÆFTET: Samsung bekræfter nu officielt, at de er klar til at afsløre den foldbare fremtid. Det sker i februar.

Unpacked-2019 future unfolds
“The future unfolds – februar 20” står der på koreansk. Bannerne hænger på Place de la Concorde i Paris (Foto: Samsung)

Samsung har indkaldt til pressemøde, kaldet Unpacked, den 20. februar 2019. Nu bekræfter Samsung officielt, at de vil have deres foldbare ”Galaxy F”-smartphone med på scenen også.

Nyheden kommer via en række billboards som hænger på Place de la Concorde i Paris. På koreansk står der ”The future unfolds – februar 20.”. En pressemeddelelse bekræfter den frie oversættelse fra Google Translate.

– ”Vores ydmyge vision for Galaxy varemærket er at drive smartphone-innovationen for de næste 10 år eller mere,” lyder det i meddelelsen fra Samsung.

Yderligere skriver Samsung, at du skal vente indtil Galaxy Unpack 2019 i næste måned for at få flere informationer om hvad ”fremtiden bringer for Galaxy”.

Samsung annoncerede i 2018 det foldbare mobilkoncept, og særligt inviterede på CES I Las Vegas fik mere information her i januar. Lige nu er det dog begrænset, hvor meget der er sluppet ud i offentligheden.

Navnet er ”Galaxy F” har Samsung ikke officielt bekræftet.

Samsung vil koble to smartphones sammen

I 2016 registrerede Samsung et patent på en foldbar skærm. Året efter talte Samsung officielt om en ny produktlinje med foldbare OLED-skærme.

Samsungs første fremvisning af en foldbar enhed

En dyr gadget

Prisen på den foldbare Galaxy F er på nuværende tidspunkt ukendt, men det lukker ikke spekulationerne ned.

Analytikere har tidligere forudsagt, at enheden vil koste omkring 2 millioner sydkoreanske won. Det svarer til rundt regnet 11.600 danske kroner. Med moms ender vi omkring 14.500 kroner. Oven i dette kan der komme fortjeneste til forhandlerne.

Alt dette er bare spekulationer, men uanset hvad skal du ikke forvente, at markedets første foldbare smartphone bliver i nærheden af at være billig.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Foldbare telefoner er den næste store vision fra mobilproducenterne. ZTE, Sony og NEC har tidligere haft prototyper på foldbare enheder, men disse har ikke fået ret meget opmærksomhed. I 2013 var Microsoft på banen med en fleksibel og bøjelig 5.7 tommer skærm, der kunne foldes som et stykke papir. Det var i Windows Phone 8-dagene

Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
Motorola Razr 50 dukket op på Geekbench

KORT NYT: Nye foldbare modeller kan være på vej fra Motorola. Razr 50 er netop spottet på Geekbench.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram