Samsung foldbare Galaxy bliver snart afsløret

BEKRÆFTET: Samsung bekræfter nu officielt, at de er klar til at afsløre den foldbare fremtid. Det sker i februar.

Unpacked-2019 future unfolds
"The future unfolds – februar 20" står der på koreansk. Bannerne hænger på Place de la Concorde i Paris (Foto: Samsung)

Samsung har indkaldt til pressemøde, kaldet Unpacked, den 20. februar 2019. Nu bekræfter Samsung officielt, at de vil have deres foldbare ”Galaxy F”-smartphone med på scenen også.

Nyheden kommer via en række billboards som hænger på Place de la Concorde i Paris. På koreansk står der ”The future unfolds – februar 20.”. En pressemeddelelse bekræfter den frie oversættelse fra Google Translate.

- ”Vores ydmyge vision for Galaxy varemærket er at drive smartphone-innovationen for de næste 10 år eller mere,” lyder det i meddelelsen fra Samsung.

Yderligere skriver Samsung, at du skal vente indtil Galaxy Unpack 2019 i næste måned for at få flere informationer om hvad ”fremtiden bringer for Galaxy”.

Samsung annoncerede i 2018 det foldbare mobilkoncept, og særligt inviterede på CES I Las Vegas fik mere information her i januar. Lige nu er det dog begrænset, hvor meget der er sluppet ud i offentligheden.

Navnet er ”Galaxy F” har Samsung ikke officielt bekræftet.

Samsung vil koble to smartphones sammen

I 2016 registrerede Samsung et patent på en foldbar skærm. Året efter talte Samsung officielt om en ny produktlinje med foldbare OLED-skærme.

Samsungs første fremvisning af en foldbar enhed

En dyr gadget

Prisen på den foldbare Galaxy F er på nuværende tidspunkt ukendt, men det lukker ikke spekulationerne ned.

Analytikere har tidligere forudsagt, at enheden vil koste omkring 2 millioner sydkoreanske won. Det svarer til rundt regnet 11.600 danske kroner. Med moms ender vi omkring 14.500 kroner. Oven i dette kan der komme fortjeneste til forhandlerne.

Alt dette er bare spekulationer, men uanset hvad skal du ikke forvente, at markedets første foldbare smartphone bliver i nærheden af at være billig.KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Foldbare telefoner er den næste store vision fra mobilproducenterne. ZTE, Sony og NEC har tidligere haft prototyper på foldbare enheder, men disse har ikke fået ret meget opmærksomhed. I 2013 var Microsoft på banen med en fleksibel og bøjelig 5.7 tommer skærm, der kunne foldes som et stykke papir. Det var i Windows Phone 8-dagene

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Google Pixel Fold kommer ikke til Danmark, oplyser Google. Her er detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram