Samsung foldbare Galaxy bliver snart afsløret

19

BEKRÆFTET: Samsung bekræfter nu officielt, at de er klar til at afsløre den foldbare fremtid. Det sker i februar.

Unpacked-2019 future unfolds
“The future unfolds – februar 20” står der på koreansk. Bannerne hænger på Place de la Concorde i Paris (Foto: Samsung)

Samsung har indkaldt til pressemøde, kaldet Unpacked, den 20. februar 2019. Nu bekræfter Samsung officielt, at de vil have deres foldbare ”Galaxy F”-smartphone med på scenen også.

Nyheden kommer via en række billboards som hænger på Place de la Concorde i Paris. På koreansk står der ”The future unfolds – februar 20.”. En pressemeddelelse bekræfter den frie oversættelse fra Google Translate.

– ”Vores ydmyge vision for Galaxy varemærket er at drive smartphone-innovationen for de næste 10 år eller mere,” lyder det i meddelelsen fra Samsung.

Yderligere skriver Samsung, at du skal vente indtil Galaxy Unpack 2019 i næste måned for at få flere informationer om hvad ”fremtiden bringer for Galaxy”.

Samsung annoncerede i 2018 det foldbare mobilkoncept, og særligt inviterede på CES I Las Vegas fik mere information her i januar. Lige nu er det dog begrænset, hvor meget der er sluppet ud i offentligheden.

Navnet er ”Galaxy F” har Samsung ikke officielt bekræftet.

Samsung vil koble to smartphones sammen

I 2016 registrerede Samsung et patent på en foldbar skærm. Året efter talte Samsung officielt om en ny produktlinje med foldbare OLED-skærme.

Samsungs første fremvisning af en foldbar enhed

En dyr gadget

Prisen på den foldbare Galaxy F er på nuværende tidspunkt ukendt, men det lukker ikke spekulationerne ned.

Analytikere har tidligere forudsagt, at enheden vil koste omkring 2 millioner sydkoreanske won. Det svarer til rundt regnet 11.600 danske kroner. Med moms ender vi omkring 14.500 kroner. Oven i dette kan der komme fortjeneste til forhandlerne.

Alt dette er bare spekulationer, men uanset hvad skal du ikke forvente, at markedets første foldbare smartphone bliver i nærheden af at være billig.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Foldbare telefoner er den næste store vision fra mobilproducenterne. ZTE, Sony og NEC har tidligere haft prototyper på foldbare enheder, men disse har ikke fået ret meget opmærksomhed. I 2013 var Microsoft på banen med en fleksibel og bøjelig 5.7 tommer skærm, der kunne foldes som et stykke papir. Det var i Windows Phone 8-dagene

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer