Samsung vil koble to smartphones sammen

1

KORT NYT: Sæt to selvstændige smartphones sammen til én enhed. Læs om Samsungs nye koncept her.

Samsung-pantent-render
Koncept-render af Samsungs magnetkoncept lavet af Letsgodigital

Samsung Electronics har indgivet en patentansøgning hvor de søger om patent på en sammenkobling af to elektroniske enheder med magneter. Det skriver Letsgodigital.

Der er tale om to smartphones med hver deres skærm og processor, der kan fungere uafhængigt af hinanden. Det unikke er, at enhederne kan linkes sammen magneetisk.

I hver enhed sidder tre magneter på de lange led. Dermed kan de to smartphones anvendes side-om-side, og brugeren får dermed mere skærmplads, men de kan også sættes sammen så man får en enhed med skærm på begge sider. Bagsiden på den ene enhed kan desuden sættes på forsiden af den anden, således hovedkameraet kan anvendes som selfie-kamera.

Konceptet minder lidt om en foldbar smartphone dog med en kant ned mellem de to skærme.

Foreløbig er der kun tale om en patentansøgning og ikke et reelt device, der er klar til markedet.

Hvis Samsung kommer på markedet med magnetisk sammenkobling af to enheder til én, så bliver det spændende at se brugssenarierne.  Hvis du har et bud på hvordan dette kan anvendes i praktisk, så kom gerne med dine tanker i kommentarfeltet herunder.

Pantent-tegninger af Samsungs magnetkoncept

Magnetpatentafsøgning fra Samsung (Foto: Letsgodigital)
Magnetpatentafsøgning fra Samsung (Foto: Letsgodigital)

Mere til historien

Samsung har tidligere fremvist en prototype på en smartphone, der kan foldes. Infinity Flex Display blev dette kaldt. Du kan se et sneakpeek på den foldbare telefon her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer