Samsungs foldbare telefon bliver dyr

KORT NYT: Samsung har netop fremvist deres bud på en foldbar smartphone. Og den forventes at blive lanceret næste år til en høj pris.

Samsungs foldbare smartphone i en protoype

Den nye smartphone fra Samsung, som blev fremvist i sidste uge og er foldbar. Ja, den bliver ikke billig. Faktisk bliver den nok nærmere rekorddyr.

 – Samsung har afsløret en foldbar smartphone – se den her

Om den kommer til at slå iPhone Xs Max på prisen er uvist. iPhone Xs Max koster 12.999 kroner uden abonnement for varianten med 512 GB intern hukommelse.

Det er uvist, om Galaxy F, som den foldbare telefon formentlig vil blive kaldt, bliver dyrere end dette. Analytikere mener netop nu, at prisen bliver omkring 2 millioner Won. Dette svarer til 12.000 danske kroner. Hertil kommer så afgifter mv. så den reelle pris er ukendt. Men det kan altså tyde på, at Galaxy F får en rekordhøj pris.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 9 er netop lækket i en ny hvid farve. Du kan se den her.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram