Samsung Galaxy S10 præsenteres den 20. februar

BEKRÆFTET: Samsung har inviteret til pressemøde i San Fransisco. Overskriften er et stort 10-tal. Galaxy S10 er på vej.

Unpacked Samsung Galaxy S10 San Fransisco
Samsung inviterer hermed til “10”-event i San Fransisco den 20. februar 2019

Så er ventetiden snart slut. Onsdag den 20. februar 2019 i San Fransisco vil Samsung præsentere årets første topmodel fra deres side, Galaxy S10.

Invitationerne er begyndt at lande hos medier over hele verden. Dermed er datoen officielt bekræftet på Samsungs Unpacked event. På invitationen ses kanten af en lilla telefon med et 10-tal, der lægger på siden.

Unpacked eventen åbner klokken 11.00 PT (Pacific Time). Det svarer til klokken 20.00 her i Danmark. Eventen bliver streamet på nettet, så alle interesserede kan følge med.

Den udmeldte dato holder præcis stik i forhold til rygterne. Midt i december skrev vi, at Galaxy S10 ville blive pakket ud den 20. februar, men dette var altså dengang bare et rygte – eller måske et godt gæt.

Det bliver interessant om Samsung ved eventen også fremviser en 5G-version af Galaxy S10 eller denne først fremvises i marts, sådan som tidligere rygter har peget på.

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ blev præsenteret den 25. februar 2018, så Samsung holder tidsplanen fra sidste år. Galaxy S9’erne kunne købes i Danmark fra den 16. marts 2018. Overføres dette til 2019 kan det betyde en salgsstart af Galaxy S10 enten den 8. eller 15. marts.

Rygterne har tidligere talt om den 8. marts 2019 som en mulig salgsstartsdato.

Siden sommer har der været rigtigt mange rygter omkring Samsungs nye topmodel. Blandt andet at Galaxy S10 vil have fingeraftrykslæser indbygget i skærmen (in-screen fingerprintreader).

I oktober blev rygtet udvidet med detaljer om, at Samsung arbejdede på at gøre hele skærmen til en fingeraftrykslæser og ikke blot have en sensor i et mindre område af skærmen, sådan som det ses på andre telefoner.

Nu bliver det interessant at se hvorvidt Samsung Galaxy S10 bliver et banebrydende device, eller om det blot er mere fra den samme skuffe.

Siden Galaxy S9 har Huawei sendt modellen Mate 20 Pro på markedet, der indeholder en del innovation. Huawei Mate 20 Pro har i hvert fald sat Samsungs nuværende smartphones til vægs. Telefonen blev også kåret til “Årets Mobil 2018” af læserne på MereMobil.dk. Om Samsung tager førertrøjen tilbage den 20. februar må tiden vise.

På MereMobil.dk kommer jeg vil at følge Samsungs nye telefon meget tæt.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Ifølge rygterne har Samsung Galaxy S10 det interne arbejdsnavn ”Beyond”.

Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram