Samsung Galaxy S10 præsenteres den 20. februar

BEKRÆFTET: Samsung har inviteret til pressemøde i San Fransisco. Overskriften er et stort 10-tal. Galaxy S10 er på vej.

Unpacked Samsung Galaxy S10 San Fransisco
Samsung inviterer hermed til "10"-event i San Fransisco den 20. februar 2019

Så er ventetiden snart slut. Onsdag den 20. februar 2019 i San Fransisco vil Samsung præsentere årets første topmodel fra deres side, Galaxy S10.

Invitationerne er begyndt at lande hos medier over hele verden. Dermed er datoen officielt bekræftet på Samsungs Unpacked event. På invitationen ses kanten af en lilla telefon med et 10-tal, der lægger på siden.

Unpacked eventen åbner klokken 11.00 PT (Pacific Time). Det svarer til klokken 20.00 her i Danmark. Eventen bliver streamet på nettet, så alle interesserede kan følge med.

Den udmeldte dato holder præcis stik i forhold til rygterne. Midt i december skrev vi, at Galaxy S10 ville blive pakket ud den 20. februar, men dette var altså dengang bare et rygte – eller måske et godt gæt.

Det bliver interessant om Samsung ved eventen også fremviser en 5G-version af Galaxy S10 eller denne først fremvises i marts, sådan som tidligere rygter har peget på.

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ blev præsenteret den 25. februar 2018, så Samsung holder tidsplanen fra sidste år. Galaxy S9’erne kunne købes i Danmark fra den 16. marts 2018. Overføres dette til 2019 kan det betyde en salgsstart af Galaxy S10 enten den 8. eller 15. marts.

Rygterne har tidligere talt om den 8. marts 2019 som en mulig salgsstartsdato.

Siden sommer har der været rigtigt mange rygter omkring Samsungs nye topmodel. Blandt andet at Galaxy S10 vil have fingeraftrykslæser indbygget i skærmen (in-screen fingerprintreader).

I oktober blev rygtet udvidet med detaljer om, at Samsung arbejdede på at gøre hele skærmen til en fingeraftrykslæser og ikke blot have en sensor i et mindre område af skærmen, sådan som det ses på andre telefoner.

Nu bliver det interessant at se hvorvidt Samsung Galaxy S10 bliver et banebrydende device, eller om det blot er mere fra den samme skuffe.

Siden Galaxy S9 har Huawei sendt modellen Mate 20 Pro på markedet, der indeholder en del innovation. Huawei Mate 20 Pro har i hvert fald sat Samsungs nuværende smartphones til vægs. Telefonen blev også kåret til "Årets Mobil 2018" af læserne på MereMobil.dk. Om Samsung tager førertrøjen tilbage den 20. februar må tiden vise.

På MereMobil.dk kommer jeg vil at følge Samsungs nye telefon meget tæt.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Ifølge rygterne har Samsung Galaxy S10 det interne arbejdsnavn ”Beyond”.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram