Samsung Galaxy S10 afsløres i februar

0

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, så vil Samsung afsløre deres næste topmodel, Galaxy S10, onsdag den 20. februar 2019.

Det er endnu kun på rygtebasis, men det ser ud til, at vi skal forvente Samsung afslører Galaxy S10 ved en stor event onsdag den 20. februar 2019. I hvert fald hvis man skal tro hjemmesiden Gizmodo.

Det er ikke første gang, at der florerer rygter om en annoncering i februar. Tidligere har vi skrevet om en dato i starten af februar der også har været på tale. Nemlig onsdag den 6. februar 2019.

Det er uvist om nogle af disse datoer holder stik.

Gizmodo mener dog at vide, at telefonen vil blive afsløret på en event kort før Mobile World Congress og allerede vil blive tilgængelig i butikkerne den 8. marts 2019.

Om alle tre modeller af Galaxy S10, som ventes at komme, Galaxy S10, Galaxy S10+ og Galaxy S10 Lite, vil blive tilgængelige samtidig er uvist. Det kommende flagskib skulle i øvrigt have kodenavnet ”Beyond” internt i Samsung.

EvLeaks: Sådan bliver skærmstørrelserne på Galaxy S10

Der er ikke nogle af de mange rygter og spekulationer, som er blevet af- eller bekræftet af Samsung. Derfor er det altså med at væbne sig med tålmodighed indtil de melder noget officielt ud.

Tidligere har en analytiker meldt ud, at han mener Galaxy S10-variaten der ventes at understøtte 5G vil få 10 GB RAM. Om den vil understøtte 5G eller ej er uvist, men det er ikke urealistisk med 12 GB RAM. OnePlus har netop lanceret OnePlus 6T McLaren Edition, som kommer med 10 GB RAM.

Analytiker: Samsung Galaxy S10 5G får 12 GB RAM

Mere til historien

Det ventes, at alle versioner af ”Galaxy S10-telefonen” vil komme med den såkaldte Infinity O-skærm. Dette er samme type skærm, som den netop lancerede Galaxy A8s også har.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer