Er disse konceptbilleder Samsung Galaxy S10?

Der er ingen tvivl om, at forventningerne er store til Samsung Galaxy S10. Netop nu hævder en website, at være i besiddelse af Galaxy S10 konceptbilleder.

Konceptbilleder af Samsung Galaxy S10 (Kilde: @OnLeaks og 91mobiles.com)

Konceptbilleder af Samsung Galaxy S10 (Kilde: @OnLeaks og 91mobiles.com)

Twitter-brugeren @OnLeaks har i samarbejde med hjemmesiden 91mobiles.com hævdet at være i besiddelse af konceptbilleder af den kommende Samsung topmodel, Galaxy S10 og Galaxy S10+. Og er der noget rigtigt i de billeder, ja så er en stor ændring på vej på Samsungs flagskibe.

Samsung åbner måske for udvidelse af hukommelsen

Noget af det første man lægger mærke til på konceptbillederne, er placeringen af frontkameraet. Samsung dropper ”the notch” og i stedet ligner det altså, at de har placeret et lille ”øje” i det øverste højre hjørne af skærmen. Dette kaldes ifølge hjemmesiden for Infinity O-design. Og stemmer altså også med det, som Samsung for kort tid siden har fremvist på deres udviklerkonference. Det skriver Tek.no.

Viser billederne sig at være sande, så er det spændende hvor uret og de øvrige ikoner, som normalt er i øverste højre hjørne nu, vil blive placeret.

Det ser også ud til, at der ikke længere er fingeraftrykslæser på bagsiden. Det er derfor spændende om fingeraftrykslæseren er i skærmen, som det tidligere har været rygtet eller om der er ansigtsgenkendelse. Eller måske begge dele.

Det ventes, at kameraet bliver et triple-kamera.

Konceptvideo: Samsung Galaxy S10 Plus

Du kan i nedenstående video se, hvilke specifikationer, som @OnLeaks og 91mobiles.com altså forventer, at Galaxy S10 Plus kommer med.

Analytiker: Samsung Galaxy S10 5G får 12 GB RAM

Afsløres i februar

Samsung har traditionen tro afsløret deres Galaxy S-modeller for offentligheden i februar eller marts og en del år har de gjort det under Mobile World Congress. Det ser ud til, at de i år vælger et særskilt event, hvis datoen som @OnLeaks også nævnet holder stik. De oplyser nemlig, at lanceringen skal finde sted den 6. februar 2019.

Det skal dog nævnes, at der også i november var lækkede designpatenter, som skulle være Galaxy S10. Derfor er det også vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer. Samsung har endnu ikke meldt noget nyt ud omkring deres Galaxy S10-modeller.

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Samsung vil lancere en Galaxy S10 Lite. Mens flagskibsmodellen også kommer i en variant med 5G. Disse rygter er heller ikke hverken be- eller afkræftet af Samsung.

Den nye Snapdragon kan blive dyrere at producere

RYGTE: Den kommende Snapdragon 8 Gen 4 kan ende med at blive noget dyrere at producere end tidligere.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram