Er disse konceptbilleder Samsung Galaxy S10?

Der er ingen tvivl om, at forventningerne er store til Samsung Galaxy S10. Netop nu hævder en website, at være i besiddelse af Galaxy S10 konceptbilleder.

Konceptbilleder af Samsung Galaxy S10 (Kilde: @OnLeaks og 91mobiles.com)

Konceptbilleder af Samsung Galaxy S10 (Kilde: @OnLeaks og 91mobiles.com)

Twitter-brugeren @OnLeaks har i samarbejde med hjemmesiden 91mobiles.com hævdet at være i besiddelse af konceptbilleder af den kommende Samsung topmodel, Galaxy S10 og Galaxy S10+. Og er der noget rigtigt i de billeder, ja så er en stor ændring på vej på Samsungs flagskibe.

- Samsung åbner måske for udvidelse af hukommelsen

Noget af det første man lægger mærke til på konceptbillederne, er placeringen af frontkameraet. Samsung dropper ”the notch” og i stedet ligner det altså, at de har placeret et lille ”øje” i det øverste højre hjørne af skærmen. Dette kaldes ifølge hjemmesiden for Infinity O-design. Og stemmer altså også med det, som Samsung for kort tid siden har fremvist på deres udviklerkonference. Det skriver Tek.no.

Viser billederne sig at være sande, så er det spændende hvor uret og de øvrige ikoner, som normalt er i øverste højre hjørne nu, vil blive placeret.

Det ser også ud til, at der ikke længere er fingeraftrykslæser på bagsiden. Det er derfor spændende om fingeraftrykslæseren er i skærmen, som det tidligere har været rygtet eller om der er ansigtsgenkendelse. Eller måske begge dele.

Det ventes, at kameraet bliver et triple-kamera.

Konceptvideo: Samsung Galaxy S10 Plus

Du kan i nedenstående video se, hvilke specifikationer, som @OnLeaks og 91mobiles.com altså forventer, at Galaxy S10 Plus kommer med.

- Analytiker: Samsung Galaxy S10 5G får 12 GB RAM

Afsløres i februar

Samsung har traditionen tro afsløret deres Galaxy S-modeller for offentligheden i februar eller marts og en del år har de gjort det under Mobile World Congress. Det ser ud til, at de i år vælger et særskilt event, hvis datoen som @OnLeaks også nævnet holder stik. De oplyser nemlig, at lanceringen skal finde sted den 6. februar 2019.

Det skal dog nævnes, at der også i november var lækkede designpatenter, som skulle være Galaxy S10. Derfor er det også vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer. Samsung har endnu ikke meldt noget nyt ud omkring deres Galaxy S10-modeller.

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Samsung vil lancere en Galaxy S10 Lite. Mens flagskibsmodellen også kommer i en variant med 5G. Disse rygter er heller ikke hverken be- eller afkræftet af Samsung.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram