Analytiker: Samsung Galaxy S10 5G får 12 GB RAM

Analytikerne hos GF Securities forudser at Samsung Galaxy S10, der ventes at understøtte 5G-netværket, bliver spækket med fede specifikationer.

Designpatent på Galaxy S10 ifølge Letsgodigital.

12 GB RAM og 1 TB hukommelse. Ja, det er hvad analytikerne hos GF Securities forudser, at den variant af Samsung Galaxy S10, som understøtter 5G-netværket kommer med. Det skriver GSMArena.com.

Det rygtes, at der kommer flere varianter af Galaxy S10, hvor en af disse understøtter 5G-netværket, mens der også skulle komme en variant, der understøtter 4G-netværket.

Samsung lancerer 5G-version af Galaxy S10 i marts

Skærmen ventes at være på 6,7 tommer og så skulle telefonen have et kamera med hele fire sensorer, mens frontkameraet er et dual-kamera. Det betyder altså, at der i alt vil være seks sensorer på Galaxy S10. I hvert fald den model, som understøtter 5G-netværket.

Samsung Galaxy S10 – de seneste rygter og spekulationer

Tidligere har rygterne gået på, at mobilen ville komme med 512 GB intern hukommelse. Det er derfor uvist om hukommelsen på 1 TB er samlet. Så det er 512 GB intern hukommelse og så et hukommelseskort med op til 512 GB hukommelse. Der har netop været snak om, at Samsung igen vil give brugerne mulighed for at sammenlægge intern og ekstern hukommelse til ét stort hukommelseslager.

Holder forudsigelserne stik med 12 GB RAM, ja så er Galaxy S10 formentlig den første smartphone på markedet med hele 12 GB RAM.

Mere til historien

Der er i skrivende stund annonceret telefoner med 10 GB RAM, men ingen af disse har nået handlen endnu. Det er heller ikke sikkert de kommer på det danske marked. Det er Xiaomi telefonerne Xiaomi Mi Mix 3 og Xiaomi Black Shark Helo.

Læs også:
 – Samsung Galaxy S9 lanceret i ny farve – Ice Blue

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram