Analytiker: Samsung Galaxy S10 5G får 12 GB RAM

Analytikerne hos GF Securities forudser at Samsung Galaxy S10, der ventes at understøtte 5G-netværket, bliver spækket med fede specifikationer.

Designpatent på Galaxy S10 ifølge Letsgodigital.

12 GB RAM og 1 TB hukommelse. Ja, det er hvad analytikerne hos GF Securities forudser, at den variant af Samsung Galaxy S10, som understøtter 5G-netværket kommer med. Det skriver GSMArena.com.

Det rygtes, at der kommer flere varianter af Galaxy S10, hvor en af disse understøtter 5G-netværket, mens der også skulle komme en variant, der understøtter 4G-netværket.

- Samsung lancerer 5G-version af Galaxy S10 i marts

Skærmen ventes at være på 6,7 tommer og så skulle telefonen have et kamera med hele fire sensorer, mens frontkameraet er et dual-kamera. Det betyder altså, at der i alt vil være seks sensorer på Galaxy S10. I hvert fald den model, som understøtter 5G-netværket.

- Samsung Galaxy S10 – de seneste rygter og spekulationer

Tidligere har rygterne gået på, at mobilen ville komme med 512 GB intern hukommelse. Det er derfor uvist om hukommelsen på 1 TB er samlet. Så det er 512 GB intern hukommelse og så et hukommelseskort med op til 512 GB hukommelse. Der har netop været snak om, at Samsung igen vil give brugerne mulighed for at sammenlægge intern og ekstern hukommelse til ét stort hukommelseslager.

Holder forudsigelserne stik med 12 GB RAM, ja så er Galaxy S10 formentlig den første smartphone på markedet med hele 12 GB RAM.

Mere til historien

Der er i skrivende stund annonceret telefoner med 10 GB RAM, men ingen af disse har nået handlen endnu. Det er heller ikke sikkert de kommer på det danske marked. Det er Xiaomi telefonerne Xiaomi Mi Mix 3 og Xiaomi Black Shark Helo.

Læs også:
 - Samsung Galaxy S9 lanceret i ny farve – Ice Blue

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram