Samsung Galaxy S9 lanceret i ny farve – Ice Blue

Samsung har i stilhed afsløret en ny farvevariant af Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus. Du kan se den nye Ice Blue Galaxy S9 her.

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ i Ice Blue (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ i Ice Blue (Foto: Samsung)

Samsung er klar med en ny farvevariant af Galaxy S9, og det ser ud til, at også Samsung har kigget Huawei over skulderen i farvevalget.

Den nye Ice Blue er nemlig gradieret i farverne – præcis som det kendes fra Huaweis populære Twilight og den nye OnePlus 6T i Thunder Purple.

TEST: Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ – kameraet er en vinder

Den nye Ice Blue er hvid i bunden af telefonen og bliver blå i toppen. Fronten på telefonen er fortsat sort. Så farven er ikke gennemgående på begge sider.

Generelt vælges farver fra mobilproducenterne efter hvad der er populært. Og der forskes meget i, hvilken farve der kommer til at blive ”den næste” populære farve. Det er ikke kun i mobilbranchen, at de forskellige producenter lancerer produkter i de samme farver – også i eksempelvis tøjindustrien er dette gældende.

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus kom på markedet 16. marts 2018.

Det ser desværre ud til, at vi i Danmark ikke får den nye Galaxy S9 i Ice Blue. Den er nemlig kun tilgængelig i Kina – i hvert fald i første omgang. Det skriver AndroidAuthority.com.

 – Samsung Galaxy S10 har fingeraftrykslæser i skærmen

Det er dog før set, at der bliver lanceret en speciel farvevariant i et område for senere også at blive lanceret på andre markeder.

Håber du den nye Ice Blue farve kommer på det danske marked?

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at Samsung vil lancere Galaxy S10 enten i februar eller marts 2019. Det ventes også, at den kommer både i en 4G og en 5G variant. Der er dog endnu ikke nogen officielle oplysninger fra Samsung omkring det kommende flagskib.

Samsung udskyder Android 10 – men ikke i Danmark

KORT NYT: Android 10-opdateringen til Galaxy S9 og Galaxy S9+ udskydes af Samsung. Men i Danmark skulle den følge planen. Læs med her.

(mere…)
Skal du vælge Samsung Galaxy S10e eller Galaxy S9?

GUIDE: Hvilken klarer sig bedst, årets lavprismodel eller sidste års topmodel? Her er for og imod Galaxy S10e vs. Galaxy S9.

(mere…)
Nu kommer Android 9 til Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ kan nu opdateres til Android 9 med Samsungs nye brugerflade One UI.

(mere…)
Kritiske huller i Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9

KORT NYT: Et ekspertteam har succesfuldt gennemført et sikkerhedsangreb på Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9. (mere…)

Samsung håner iPhone i nye sjove reklamefilm for Galaxy S9

VIDEO: Se de vanvittigt sjove nye reklamefilm for Galaxy S9 hvor Samsung håner iPhone. (mere…)

Samsung Galaxy S9 i Sunrise Gold edition er måske på vej

En ny farve af Galaxy S9 og Galaxy S9+ er angiveligt på vej. Farven hedder Sunrise Gold. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram