Samsung Galaxy S10 har fingeraftrykslæser i skærmen

RYGTE: Galaxy S10 vil have fingeraftrykslæseren indbygget i skærmen, forlyder det. Måske kommer der hele tre Galaxy S10 modeller på markedet.

Hvis Samsung holder sig til deres sædvanlige lanceringstidspunkt, så varer det godt et halvt års tid inden Galaxy S10 afsløres for offentligheden. Men det betyder ikke, at der ikke allerede florerer rygter omkring produktet. Faktisk har der gjort det i månedsvis allerede.

Måske det skyldes, at forventningerne er store til Samsung Galaxy S10. Dette års topmodel fra Samsung skuffede mange. Ikke alle syntes, at der var nyheder nok. På MereMobil.dk var vi dog ret glade for specielt kameraet.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ - kameraet er en vinder

Nogle af rygterne er hårdnakkede og blev allerede omtalt for mere end en måned siden.

Nu er det Samsung orienterede website SamMobile også klar med dem. SamMobile mener, at Galaxy S10 bliver telefonen, hvor du skal til at logge ind på en helt ny måde. Måske forsvinder ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæseren (bag på telefonen). På Galaxy S10 vil du kunne åbne telefonen blot ved at lægge fingeren på skærmen.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 har fingeraftrykslæser på bagsiden. Galaxy S10 vil måske have sensoren indbygget i skærmen (Foto: MereMobil.dk)

Der skulle også blive lanceret tre Galaxy S10-modeller næste år. Hvilket skulle være de to ”almindelige” modeller, som vi har set ved de foregående lanceringer. Derudover skulle der komme en mere prisvenlig-variant, som dog ikke får fingeraftrykslæseren i skærmen, ifølge SamMobile.

Om også Samsung stadig vil tilbyde oplåsning via ansigtsgenkendelse er uvist.

Samsung har vanen tro ikke bekræftet rygterne om en fingeraftrykslæser i skærmen eller antallet af Galaxy S10-modeller. Det er derfor vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer.

Selvom Samsung skulle risikere at skubbe tidspunktet for Galaxy S10-lanceringen lidt frem, så ventes det ikke at blive før efter årsskiftet.

Mere til historien

Samsung har netop sendt Galaxy Note 9 på markedet herhjemme. Bliv klogere i vores web-tv indslag om, hvad vi mener om den eller læs den fyldestgørende test.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
47 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram