Det mener jeg om Samsung Galaxy Note 9

VIDEO: Funktionerne i S Pen er unikke. Motoren er stor. Billederne bliver gode. Se min videoanmeldelse af Samsung Galaxy Note 9 hvor jeg fortæller om hullerne i osten.

Galaxy Note 9 er for de kreative

Alle topmodeller er lynhurtige. Det gælder også Samsung Galaxy Note 9, der kommer med den hidtil nyeste Exynos processor og enten 6 eller 8 GB RAM – alt efter hvilken hukommelsesvariant du vælger.

På Galaxy Note 9 er S Pen stjernen. Hvis du har et kreativt gen, kan du lave tegninger, skitser eller skrive notater direkte på skærmen. Så snart pennen tages ud kan du skrive.

S Pen har desværre, som på tidligere modeller, stadig lidt forsinkelse. Sammenlignes med iPad Pro og Apple Pencil er Samsungs skrivepind ikke nær så naturlig at bruge.

S Pen er nu aktiv. Den har batteri og Bluetooth så du kan fjernbetjene kameraet eller styre eksempelvis en Powerpoint præsentation. Note 9 kan nemlig tilsluttes ekstra skærm.

Samsung har optimeret på kamerasoftwaren, men teknologien er lånt fra Samsung Galaxy S9+. Det nye er motiv- og scenegenkendelse. Ud fra scenen optimeres billedet. Heldigvis justerer Samsungs software ikke motiverne nær så hidsigt, som jeg har set det udført på Huawei P20 Pro. Samsungs justering er i den grad mere nænsom.

Blandt de fede ting i Galaxy Note 9 er super god lyd i de interne stereohøjttalere. I salgspakken ligger et godt AKG headset, men du kan også tilslutte dit eget headset via Bluetooth eller 3.5 mm. jackstik.

LÆS OGSÅ: Det koster Galaxy Note 9 i Danmark

Fingeraftrykslæseren fungerer perfekt, men iris- og ansigtsgenkendelse fejler for tit, og så hader jeg Bixby knappen på telefonens venstre side.

Hvis du i dag har en Galaxy Note 8 har du stadig en fed note-mobil. Vil du opgradere så vent til toppen er taget af prisen. Det vil typisk ske inden for nogle måneder.

Fans elsker note-serien og med garanti også Galaxy Note 9. For mig er den samlede bedømmelse 5 ud af 6 stjerner. Hvis du ikke vil bruge S Pen så tag i stedet et kig på Samsung Galaxy S9+, der har næsten tilsvarnede hardware og specifikationer.

Læs hele min anmeldelse af Samsung Galaxy Note 9 for at få alle mellemregningerne med.

VIDEO: Se det nye Samsung Galaxy Watch her

Mere til historien

Ifølge Samsungs egen undersøgelse køber over 60 procent, af Note-køberne, produktet på grund af S Pen.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram