Det mener jeg om Samsung Galaxy Note 9

22

VIDEO: Funktionerne i S Pen er unikke. Motoren er stor. Billederne bliver gode. Se min videoanmeldelse af Samsung Galaxy Note 9 hvor jeg fortæller om hullerne i osten.

Galaxy Note 9 er for de kreative

Alle topmodeller er lynhurtige. Det gælder også Samsung Galaxy Note 9, der kommer med den hidtil nyeste Exynos processor og enten 6 eller 8 GB RAM – alt efter hvilken hukommelsesvariant du vælger.

På Galaxy Note 9 er S Pen stjernen. Hvis du har et kreativt gen, kan du lave tegninger, skitser eller skrive notater direkte på skærmen. Så snart pennen tages ud kan du skrive.

S Pen har desværre, som på tidligere modeller, stadig lidt forsinkelse. Sammenlignes med iPad Pro og Apple Pencil er Samsungs skrivepind ikke nær så naturlig at bruge.

S Pen er nu aktiv. Den har batteri og Bluetooth så du kan fjernbetjene kameraet eller styre eksempelvis en Powerpoint præsentation. Note 9 kan nemlig tilsluttes ekstra skærm.

Samsung har optimeret på kamerasoftwaren, men teknologien er lånt fra Samsung Galaxy S9+. Det nye er motiv- og scenegenkendelse. Ud fra scenen optimeres billedet. Heldigvis justerer Samsungs software ikke motiverne nær så hidsigt, som jeg har set det udført på Huawei P20 Pro. Samsungs justering er i den grad mere nænsom.

Blandt de fede ting i Galaxy Note 9 er super god lyd i de interne stereohøjttalere. I salgspakken ligger et godt AKG headset, men du kan også tilslutte dit eget headset via Bluetooth eller 3.5 mm. jackstik.

LÆS OGSÅ: Det koster Galaxy Note 9 i Danmark

Fingeraftrykslæseren fungerer perfekt, men iris- og ansigtsgenkendelse fejler for tit, og så hader jeg Bixby knappen på telefonens venstre side.

Hvis du i dag har en Galaxy Note 8 har du stadig en fed note-mobil. Vil du opgradere så vent til toppen er taget af prisen. Det vil typisk ske inden for nogle måneder.

Fans elsker note-serien og med garanti også Galaxy Note 9. For mig er den samlede bedømmelse 5 ud af 6 stjerner. Hvis du ikke vil bruge S Pen så tag i stedet et kig på Samsung Galaxy S9+, der har næsten tilsvarnede hardware og specifikationer.

Læs hele min anmeldelse af Samsung Galaxy Note 9 for at få alle mellemregningerne med.

VIDEO: Se det nye Samsung Galaxy Watch her

Mere til historien

Ifølge Samsungs egen undersøgelse køber over 60 procent, af Note-køberne, produktet på grund af S Pen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer