Det mener jeg om Samsung Galaxy Note 9

VIDEO: Funktionerne i S Pen er unikke. Motoren er stor. Billederne bliver gode. Se min videoanmeldelse af Samsung Galaxy Note 9 hvor jeg fortæller om hullerne i osten.

Galaxy Note 9 er for de kreative

Alle topmodeller er lynhurtige. Det gælder også Samsung Galaxy Note 9, der kommer med den hidtil nyeste Exynos processor og enten 6 eller 8 GB RAM – alt efter hvilken hukommelsesvariant du vælger.

På Galaxy Note 9 er S Pen stjernen. Hvis du har et kreativt gen, kan du lave tegninger, skitser eller skrive notater direkte på skærmen. Så snart pennen tages ud kan du skrive.

S Pen har desværre, som på tidligere modeller, stadig lidt forsinkelse. Sammenlignes med iPad Pro og Apple Pencil er Samsungs skrivepind ikke nær så naturlig at bruge.

S Pen er nu aktiv. Den har batteri og Bluetooth så du kan fjernbetjene kameraet eller styre eksempelvis en Powerpoint præsentation. Note 9 kan nemlig tilsluttes ekstra skærm.

Samsung har optimeret på kamerasoftwaren, men teknologien er lånt fra Samsung Galaxy S9+. Det nye er motiv- og scenegenkendelse. Ud fra scenen optimeres billedet. Heldigvis justerer Samsungs software ikke motiverne nær så hidsigt, som jeg har set det udført på Huawei P20 Pro. Samsungs justering er i den grad mere nænsom.

Blandt de fede ting i Galaxy Note 9 er super god lyd i de interne stereohøjttalere. I salgspakken ligger et godt AKG headset, men du kan også tilslutte dit eget headset via Bluetooth eller 3.5 mm. jackstik.

LÆS OGSÅ: Det koster Galaxy Note 9 i Danmark

Fingeraftrykslæseren fungerer perfekt, men iris- og ansigtsgenkendelse fejler for tit, og så hader jeg Bixby knappen på telefonens venstre side.

Hvis du i dag har en Galaxy Note 8 har du stadig en fed note-mobil. Vil du opgradere så vent til toppen er taget af prisen. Det vil typisk ske inden for nogle måneder.

Fans elsker note-serien og med garanti også Galaxy Note 9. For mig er den samlede bedømmelse 5 ud af 6 stjerner. Hvis du ikke vil bruge S Pen så tag i stedet et kig på Samsung Galaxy S9+, der har næsten tilsvarnede hardware og specifikationer.

Læs hele min anmeldelse af Samsung Galaxy Note 9 for at få alle mellemregningerne med.

VIDEO: Se det nye Samsung Galaxy Watch her

Mere til historien

Ifølge Samsungs egen undersøgelse køber over 60 procent, af Note-køberne, produktet på grund af S Pen.

M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram