Samsung Galaxy S10 vil aflæse din finger med ultralyd

0

Respekteret “tipster” mener at vide, at Samsung lancerer Galaxy S10 til februar i tre versioner. De to vil få fingeraftrykslæseren baseret på ultralyd.

Der hersker en vis forvirring på rygtebørsen om Samsungs formodede planer i forhold til Galaxy S10 og hvorvidt denne vil få fingeraftrykslæser indbygget i displayet eller ej.

Således har støvet lagt sig på Galaxy S9 efter lanceringen, og det tiltagende hviskeri om mulige features på kommende modeller har overtaget rygtebørsen.

Rygterne oversvømmer således alverdens mobilsider, men det skulle være ganske vist, at Samsungs nye mobiler i A-serien og Galaxy Note 10 vil få fingeraftrykslæser i displayet. Det skriver det ansete medie GSMarena.

GSMarena skriver, at fingeraftrykslæseren vil komme fra Qualcomm og bliver muligvis en ultralydslæser og dermed ikke optisk.

GSMarens bud baserer sig på, at ultralydslæseren kan læse 3D, og at den være indbygget i to af tre kommende Galaxy S10-modeller med skærme på 6,1 tommer og 6,4 tommer – alle med Super AMOLED teknologi.

Der rygtes en tredje model på 5,8 tommer, men den vil i så fald blive uden fingeraftrykslæser i displayet.

Tipsteren Ice Universe siger…

GSMarena læner sig op ad den respekterede såkaldte “tipster”, Ice universe, som ofte rammer præcist med sin internet-arkæologi.

Således spår han en lancering af Galaxy S10 i 2019. Afsløringen vil ske på Mobil World Congress i Barcelona til februar, forudsiger han. Lige præcis lanceringsår og sted er noget nær det letteste at forudsige, hvis man følger med i Samsung aktiviteter.

Rygterne siger også om Samsungs Galaxy S10, at den vil få et tredobbelt kamera på bagsiden – ganske som Huawei P20 Pro.

Mere til historien

En gruppe koreanske forskere har udviklet en fingeraftrykssensor der opfylder FBI’s standarder for sikkerhed. Tilmed kan sensoren måle din huds temperatur, så det er ikke utænkeligt, at din smartphone inden for overskuelig tid vil kunne fortælle om du har feber. Læs mere om det her

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer