Samsung Galaxy S10 vil aflæse din finger med ultralyd

Respekteret “tipster” mener at vide, at Samsung lancerer Galaxy S10 til februar i tre versioner. De to vil få fingeraftrykslæseren baseret på ultralyd.

Der hersker en vis forvirring på rygtebørsen om Samsungs formodede planer i forhold til Galaxy S10 og hvorvidt denne vil få fingeraftrykslæser indbygget i displayet eller ej.

Således har støvet lagt sig på Galaxy S9 efter lanceringen, og det tiltagende hviskeri om mulige features på kommende modeller har overtaget rygtebørsen.

Rygterne oversvømmer således alverdens mobilsider, men det skulle være ganske vist, at Samsungs nye mobiler i A-serien og Galaxy Note 10 vil få fingeraftrykslæser i displayet. Det skriver det ansete medie GSMarena.

GSMarena skriver, at fingeraftrykslæseren vil komme fra Qualcomm og bliver muligvis en ultralydslæser og dermed ikke optisk.

GSMarens bud baserer sig på, at ultralydslæseren kan læse 3D, og at den være indbygget i to af tre kommende Galaxy S10-modeller med skærme på 6,1 tommer og 6,4 tommer – alle med Super AMOLED teknologi.

Der rygtes en tredje model på 5,8 tommer, men den vil i så fald blive uden fingeraftrykslæser i displayet.

Tipsteren Ice Universe siger…

GSMarena læner sig op ad den respekterede såkaldte “tipster”, Ice universe, som ofte rammer præcist med sin internet-arkæologi.

Således spår han en lancering af Galaxy S10 i 2019. Afsløringen vil ske på Mobil World Congress i Barcelona til februar, forudsiger han. Lige præcis lanceringsår og sted er noget nær det letteste at forudsige, hvis man følger med i Samsung aktiviteter.

Rygterne siger også om Samsungs Galaxy S10, at den vil få et tredobbelt kamera på bagsiden – ganske som Huawei P20 Pro.

Mere til historien

En gruppe koreanske forskere har udviklet en fingeraftrykssensor der opfylder FBI’s standarder for sikkerhed. Tilmed kan sensoren måle din huds temperatur, så det er ikke utænkeligt, at din smartphone inden for overskuelig tid vil kunne fortælle om du har feber. Læs mere om det her

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram