Huawei P20 klar i den populære Twilight farve

Twilight farven, hvor telefonen skifter fra lilla over i blå til grøn, har været forbeholdt Huawei P20 Pro. Men nu er Huawei P20 også klar i den populære farve.

Huawei P20

Huawei P20 i farven Twilight (Foto: Huawei)

Tidligere på året, da Huawei lancerede deres P20-serie var farven Twilight forbeholdt topmodellen Huawei P20 Pro på det danske marked. Farven Twilight har farveskift fra lille i toppen, til blå på midten og grøn i bunden. Og farven adskiller sig fra noget der tidligere er set på smartphones.

Huawei P20 – en temmelig vild kameramobil

Farven har vist sig at være rigtig populær – måske netop fordi den adskiller sig meget fra hvad man ellers er vant til. Derfor kommer Huawei P20 nu også i Twilight farven til vores markedsområde.

Huawei P20 i Twilight vil måske betyde endnu større salg af de i forvejen populære telefoner i P20-serien. Tilbage i midten af juni måned oplyste Huawei, at de allerede havde rundet 6 millioner solgte eksemplarer af P20-serien. Hvordan de er fordelt på de forskellige modeller er uvist. Sikkert er det dog, at der er et stykke endnu til målet på over 20 millioner solgte eksemplarer.

Huawei P20-serien solgt i 6 millioner eksemplarer

Du kan finde de aktuelle dagspriser på Huawei P20 hos Pricerunner.dk. Huawei oplyser, at den officielle pris på Huawei P20 med 64 GB lige nu er 3.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Da Huawei P20 blev lanceret i marts måned havde den en vejledende udsalgspris på 4.799 kroner uden abonnement. Men allerede nu er der penge at spare, da den er faldet en del siden lanceringen.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.