Huawei P20 klar i den populære Twilight farve

0

Twilight farven, hvor telefonen skifter fra lilla over i blå til grøn, har været forbeholdt Huawei P20 Pro. Men nu er Huawei P20 også klar i den populære farve.

Huawei P20
Huawei P20 i farven Twilight (Foto: Huawei)

Tidligere på året, da Huawei lancerede deres P20-serie var farven Twilight forbeholdt topmodellen Huawei P20 Pro på det danske marked. Farven Twilight har farveskift fra lille i toppen, til blå på midten og grøn i bunden. Og farven adskiller sig fra noget der tidligere er set på smartphones.

Huawei P20 – en temmelig vild kameramobil

Farven har vist sig at være rigtig populær – måske netop fordi den adskiller sig meget fra hvad man ellers er vant til. Derfor kommer Huawei P20 nu også i Twilight farven til vores markedsområde.

Huawei P20 i Twilight vil måske betyde endnu større salg af de i forvejen populære telefoner i P20-serien. Tilbage i midten af juni måned oplyste Huawei, at de allerede havde rundet 6 millioner solgte eksemplarer af P20-serien. Hvordan de er fordelt på de forskellige modeller er uvist. Sikkert er det dog, at der er et stykke endnu til målet på over 20 millioner solgte eksemplarer.

Huawei P20-serien solgt i 6 millioner eksemplarer

Du kan finde de aktuelle dagspriser på Huawei P20 hos %%%% Pricerunner.dk. Huawei oplyser, at den officielle pris på Huawei P20 med 64 GB lige nu er 3.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Da Huawei P20 blev lanceret i marts måned havde den en vejledende udsalgspris på 4.799 kroner uden abonnement. Men allerede nu er der penge at spare, da den er faldet en del siden lanceringen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer