Huawei P20 klar i den populære Twilight farve

Twilight farven, hvor telefonen skifter fra lilla over i blå til grøn, har været forbeholdt Huawei P20 Pro. Men nu er Huawei P20 også klar i den populære farve.

Huawei P20

Huawei P20 i farven Twilight (Foto: Huawei)

Tidligere på året, da Huawei lancerede deres P20-serie var farven Twilight forbeholdt topmodellen Huawei P20 Pro på det danske marked. Farven Twilight har farveskift fra lille i toppen, til blå på midten og grøn i bunden. Og farven adskiller sig fra noget der tidligere er set på smartphones.

Huawei P20 – en temmelig vild kameramobil

Farven har vist sig at være rigtig populær – måske netop fordi den adskiller sig meget fra hvad man ellers er vant til. Derfor kommer Huawei P20 nu også i Twilight farven til vores markedsområde.

Huawei P20 i Twilight vil måske betyde endnu større salg af de i forvejen populære telefoner i P20-serien. Tilbage i midten af juni måned oplyste Huawei, at de allerede havde rundet 6 millioner solgte eksemplarer af P20-serien. Hvordan de er fordelt på de forskellige modeller er uvist. Sikkert er det dog, at der er et stykke endnu til målet på over 20 millioner solgte eksemplarer.

Huawei P20-serien solgt i 6 millioner eksemplarer

Du kan finde de aktuelle dagspriser på Huawei P20 hos Annoncelink Pricerunner.dk. Huawei oplyser, at den officielle pris på Huawei P20 med 64 GB lige nu er 3.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Da Huawei P20 blev lanceret i marts måned havde den en vejledende udsalgspris på 4.799 kroner uden abonnement. Men allerede nu er der penge at spare, da den er faldet en del siden lanceringen.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram