Huawei forventer at sælge 20 millioner P20-telefoner

Huawei har store forventninger til selskabets seneste smartphone Huawei P20, lyder det fra mobildirektøren.

Huawei P20 Pro

Huawei håber at de tre bagsidekameraer på P20 Pro, kan overbevise forbrugerne om at købetopmodellen. På den måde kan Huawei måske nå sin målsætning om et salg på 20 millioner P20-telefoner. (Foto: MereMobil.dk)

Hvor mange eksemplarer kan Huawei sælge af sin nyeste telefon? Hvis man spørger Huaweis direktør for forbrugervarer, Richard Yu, så er svaret klart: Mere end 20 millioner. Det rapporterer Pocketnow, der henviser til det kinesiske mobilmedie, Mobile China.

Hvis profetien går i opfyldelse vil Huawei kravle tættere på konkurrenter som Samsung og Apple. I første kvartal solgte Apple i 2018 77 millioner iPhones. Det oplyser statistiktjenesten Statista. Dermed har Huawei fortsat langt op til Apple.

Huawei P20 Pro test – fed men fejler på ét vigtigt punkt

Det er også værd at bemærke, at Huaweis forventninger udelukkende drejer sig om P20-serien. Den tæller Huawei P20, P20 Lite og P20 Pro. P20-serien bliver solgt ved siden af en række andre Huawei-telefoner som eksempelvis Mate-serien.

Richard Yus profeti berører også sidste år P10-serie, som stadig er til salg. Den er nemlig langt fra færdig med sælge. Ifølge Yu vil P10-serien runde de 12 millioner solgte smartphones.

Huawei er blevet 50 procent mere værd på ét år

Huawei P20, P20 Lite og P20 Pro blev tilgængelige tidligere i april. Ifølge Richard Yu solgte de for 100 millioner yuan i løbet af de første 10 sekunder. Det svarer til 95 millioner kroner. Og det er selvom Huawei-telefonerne ikke er tilgængelige i USA. Huawei har nemlig været anklaget for at spionere.

Huawei P20 kan købes for 4.799 kroner. Huawei P20 Pro er noget dyrere. Den har en vejledende salgspris på 6.299 kroner. Den billigeste i line-uppet er Huawei P20 Lite. Dens vejledende salgspris lyder på 2.799 kroner.

Mere til historien

Huawei har eksisteret siden 1987. I 2003 lancerede den kinesiske virksomhed sin første smartphone. I 2009 fulgte så den første Huawei-brandede smartphone. Det fremgår af Wikipedia.

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram