Huawei forventer at sælge 20 millioner P20-telefoner

0

Huawei har store forventninger til selskabets seneste smartphone Huawei P20, lyder det fra mobildirektøren.

Huawei P20 Pro
Huawei håber at de tre bagsidekameraer på P20 Pro, kan overbevise forbrugerne om at købetopmodellen. På den måde kan Huawei måske nå sin målsætning om et salg på 20 millioner P20-telefoner. (Foto: MereMobil.dk)

Hvor mange eksemplarer kan Huawei sælge af sin nyeste telefon? Hvis man spørger Huaweis direktør for forbrugervarer, Richard Yu, så er svaret klart: Mere end 20 millioner. Det rapporterer Pocketnow, der henviser til det kinesiske mobilmedie, Mobile China.

Hvis profetien går i opfyldelse vil Huawei kravle tættere på konkurrenter som Samsung og Apple. I første kvartal solgte Apple i 2018 77 millioner iPhones. Det oplyser statistiktjenesten Statista. Dermed har Huawei fortsat langt op til Apple.

Huawei P20 Pro test – fed men fejler på ét vigtigt punkt

Det er også værd at bemærke, at Huaweis forventninger udelukkende drejer sig om P20-serien. Den tæller Huawei P20, P20 Lite og P20 Pro. P20-serien bliver solgt ved siden af en række andre Huawei-telefoner som eksempelvis Mate-serien.

Richard Yus profeti berører også sidste år P10-serie, som stadig er til salg. Den er nemlig langt fra færdig med sælge. Ifølge Yu vil P10-serien runde de 12 millioner solgte smartphones.

Huawei er blevet 50 procent mere værd på ét år

Huawei P20, P20 Lite og P20 Pro blev tilgængelige tidligere i april. Ifølge Richard Yu solgte de for 100 millioner yuan i løbet af de første 10 sekunder. Det svarer til 95 millioner kroner. Og det er selvom Huawei-telefonerne ikke er tilgængelige i USA. Huawei har nemlig været anklaget for at spionere.

Huawei P20 kan købes for 4.799 kroner. Huawei P20 Pro er noget dyrere. Den har en vejledende salgspris på 6.299 kroner. Den billigeste i line-uppet er Huawei P20 Lite. Dens vejledende salgspris lyder på 2.799 kroner.

Mere til historien

Huawei har eksisteret siden 1987. I 2003 lancerede den kinesiske virksomhed sin første smartphone. I 2009 fulgte så den første Huawei-brandede smartphone. Det fremgår af Wikipedia.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer