Huawei får Mate 10 Pro på hylderne i USA

Spionage-skyggen forhindrende Huaweis salgsaftale med AT&T, men Mate 10 Pro kommer alligevel på det amerikanske marked.

Efterfølgeren til Mate 9 Pro (til venstre), Mate 10 Pro, vil kunne købes i USA (Foto: MereMobil.dk)

Det seneste flagskib fra Huawei, Mate 10 Pro, kommer til salg på det amerikanske marked. Det vil ske i de åbne salgskanaler – altså uden om operatørerne. På listen over butikker er B&H, Amazon, Best Buy, Microsoft Store og Newegg.

Det oplyser Huawei til MereMobil.dk.

Huawei supplerer med følgende officielle statement: ”At Huawei, Privacy & Security are always our first priority. We are compliant with the world's most stringent privacy protection frameworks, including all GAPP and GDPR privacy protection requirements. We have gained the trust of over 150 million customers in the past year alone, and now sell our devices through more than 45 of the top 50 global carriers”.

I sidste uge forlød det, at en aftale med det store amerikanske teleselskab AT&T var gået i vasken. Årsagen skulle, ifølge Berlingske Business, være, den vedvarende frygt for kinesisk spionage gennem mobilenheder og netværk.

Ingen har nogensinde taget Huawei med ”fingrene i kagedåsen”. Mange har ellers forsøgt. Da Huawei og TDC for to år siden indgik en aftale om drift og opbygning af TDCs mobilnet i Danmark, blev mistankerne også undersøgt. Center for Cybersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste fandt intet bekymrende.

Tilbage i november 2017 anmeldte jeg Huawei Mate 10 Pro, som amerikanerne nu kan se frem til. De får en smartphone, der indeholder forbedringer i forhold til forgængeren Mate 9 Pro. Forbedringerne er dog ikke banebrydende. Alligevel er Mate 10 Pro en så god telefon, at den kunne ramme topkarakteren her på MereMobil.dk.

Mere til historien

Huawei vil ikke stå i skyggen af Apple. I slutningen af 2017 gjorde de klart, at de kan slå Apple på Face ID, der ellers er et af Apples store salgsesser lige nu.

Læs også
- Se billederne: På fototur med Huawei Mate 10 Pro

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram