Huawei: Vi kan slå Apple på Face ID

8

Ved præsentationen af Honor V10 trak Huawei en ansigtsgenkendelse op af lommen, som formentlig slår Apples teknologi i iPhone X.

Honor V10
Honor V10 (Foto: Huawei)

Huawei driller Apple, og er muligvis klar til at gøre alvor af det drilleri, som den kinesiske smartphone-producent lavede kort før lanceringen af iPhone 6S i september 2015.

Her afslørede Huawei Mate S, som var en opfølger til den fingeraftryk-sensor-aktiverede Ascend Mate 7.

Og ved præsentationen af datterselskabet Honors topmodel V10 forleden drillede Huawei Apple igen. Denne gang med et kamerasystem, der helt klart er beregnet til at slå Apples TrueDepth-ansigtsdetekteringsteknologi. Det skriver Engadget.

Honor V10 bruger en kombination af infrarødt lys og en “projektor” til at oprette et 3D-kort af brugerens ansigt. Det system kan optage ti gange så mange data som iPhone X.

Ifølge Engadget er det sikkert nok til at blive brugt til betalinger, og næsten lige så hurtigt som at logge på med fingeraftryk.

Huawei præsenterede systemet, men nævnte ifølge Engadget ikke, hvilke smartphones der ville blive bestykket med featuren.

Engadget tolker Huaweis drilleri, som et tegn på, at virksomheden har et svar på Apples 3D-ansigtsdetektering, og at det vil dukke op i smartphone-gigantens sortiment i nærmeste fremtid.

TEST: Huawei viser tænder med Mate 10 Pro

Mere til historien

Honor V10 er lanceret på det kinesiske marked, og bliver introduceret til det europæiske marked i London den 5. december. Honor V10 har kræfter som en Mate 10 Pro, men ventes at blive væsentlig billigere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer