Huawei: Vi kan slå Apple på Face ID

Ved præsentationen af Honor V10 trak Huawei en ansigtsgenkendelse op af lommen, som formentlig slår Apples teknologi i iPhone X.

Honor V10

Honor V10 (Foto: Huawei)

Huawei driller Apple, og er muligvis klar til at gøre alvor af det drilleri, som den kinesiske smartphone-producent lavede kort før lanceringen af iPhone 6S i september 2015.

Her afslørede Huawei Mate S, som var en opfølger til den fingeraftryk-sensor-aktiverede Ascend Mate 7.

Og ved præsentationen af datterselskabet Honors topmodel V10 forleden drillede Huawei Apple igen. Denne gang med et kamerasystem, der helt klart er beregnet til at slå Apples TrueDepth-ansigtsdetekteringsteknologi. Det skriver Engadget.

Honor V10 bruger en kombination af infrarødt lys og en "projektor" til at oprette et 3D-kort af brugerens ansigt. Det system kan optage ti gange så mange data som iPhone X.

Ifølge Engadget er det sikkert nok til at blive brugt til betalinger, og næsten lige så hurtigt som at logge på med fingeraftryk.

Huawei præsenterede systemet, men nævnte ifølge Engadget ikke, hvilke smartphones der ville blive bestykket med featuren.

Engadget tolker Huaweis drilleri, som et tegn på, at virksomheden har et svar på Apples 3D-ansigtsdetektering, og at det vil dukke op i smartphone-gigantens sortiment i nærmeste fremtid.

- TEST: Huawei viser tænder med Mate 10 Pro

Mere til historien

Honor V10 er lanceret på det kinesiske marked, og bliver introduceret til det europæiske marked i London den 5. december. Honor V10 har kræfter som en Mate 10 Pro, men ventes at blive væsentlig billigere.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram