Huawei: Vi kan slå Apple på Face ID

Ved præsentationen af Honor V10 trak Huawei en ansigtsgenkendelse op af lommen, som formentlig slår Apples teknologi i iPhone X.

Honor V10

Honor V10 (Foto: Huawei)

Huawei driller Apple, og er muligvis klar til at gøre alvor af det drilleri, som den kinesiske smartphone-producent lavede kort før lanceringen af iPhone 6S i september 2015.

Her afslørede Huawei Mate S, som var en opfølger til den fingeraftryk-sensor-aktiverede Ascend Mate 7.

Og ved præsentationen af datterselskabet Honors topmodel V10 forleden drillede Huawei Apple igen. Denne gang med et kamerasystem, der helt klart er beregnet til at slå Apples TrueDepth-ansigtsdetekteringsteknologi. Det skriver Engadget.

Honor V10 bruger en kombination af infrarødt lys og en “projektor” til at oprette et 3D-kort af brugerens ansigt. Det system kan optage ti gange så mange data som iPhone X.

Ifølge Engadget er det sikkert nok til at blive brugt til betalinger, og næsten lige så hurtigt som at logge på med fingeraftryk.

Huawei præsenterede systemet, men nævnte ifølge Engadget ikke, hvilke smartphones der ville blive bestykket med featuren.

Engadget tolker Huaweis drilleri, som et tegn på, at virksomheden har et svar på Apples 3D-ansigtsdetektering, og at det vil dukke op i smartphone-gigantens sortiment i nærmeste fremtid.

TEST: Huawei viser tænder med Mate 10 Pro

Mere til historien

Honor V10 er lanceret på det kinesiske marked, og bliver introduceret til det europæiske marked i London den 5. december. Honor V10 har kræfter som en Mate 10 Pro, men ventes at blive væsentlig billigere.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Apple Cash kommer med virtuelle kortnumre

Der introduceres snart nye funktioner i Apple Cash, der udvider brugen til flere onlinebutikker.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram