EvLeaks: Sådan bliver skærmstørrelserne på Galaxy S10

Skærmstørrelserne på de kommende Samsung Galaxy S10-modeller er afsløret af Twitter-brugeren Evan Blass også kendt som @EvLeaks.

Konceptbilleder af Samsung Galaxy S10 (Kilde: @OnLeaks og 91mobiles.com)
Konceptbilleder af Samsung Galaxy S10 (Kilde: @OnLeaks og 91mobiles.com)

Den populære Twitter-bruger Evan Blass har lagt billeder op ad det der angiveligt skal være den kommende Galaxy S10 ”lineup” fra Samsung. Disse billeder er skabt på baggrund af forventningerne hos en producent af ”covers”.

 - Er disse konceptbilleder Samsung Galaxy S10?

Ud fra disse billeder ser det ud til, at den mindste og mest prisvenlige Galaxy S10 Lite kommer med en 5,8 tommer skærm, mens Galaxy S10 vil få en skærm på 6,1 tommer. Galaxy S10+ versionen skulle få en skærm på hele 6,4 tommer.

Samsung lancerer 5G-version af Galaxy S10 i marts

Da der er tale om billeder udarbejdet af en producent af covers skal man også forvente, at der altså kan være ændringer. Samsung har ikke selv meldt noget ud om Galaxy S10’erne på nuværende tidspunkt.

A case manufacturer's expectations for the Galaxy S10 lineup: pic.twitter.com/lrExjvalcb— Evan Blass (@evleaks) 8. december 2018

Husk derfor, at det altså er rygter og spekulationer.

Analytiker: Samsung Galaxy S10 5G får 12 GB RAM

Sikkert er det dog, at forventningerne til denne jubilæums model er store blandt mobilkøberne.

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Samsung vil bevare 3,5 mm jackstik porten på 2019-modellerne af deres flagskib. Dette er heller ikke bekræftet af Samsung.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram