EvLeaks: Sådan bliver skærmstørrelserne på Galaxy S10

1

Skærmstørrelserne på de kommende Samsung Galaxy S10-modeller er afsløret af Twitter-brugeren Evan Blass også kendt som @EvLeaks.

Konceptbilleder af Samsung Galaxy S10 (Kilde: @OnLeaks og 91mobiles.com)
Konceptbilleder af Samsung Galaxy S10 (Kilde: @OnLeaks og 91mobiles.com)

Den populære Twitter-bruger Evan Blass har lagt billeder op ad det der angiveligt skal være den kommende Galaxy S10 ”lineup” fra Samsung. Disse billeder er skabt på baggrund af forventningerne hos en producent af ”covers”.

 – Er disse konceptbilleder Samsung Galaxy S10?

Ud fra disse billeder ser det ud til, at den mindste og mest prisvenlige Galaxy S10 Lite kommer med en 5,8 tommer skærm, mens Galaxy S10 vil få en skærm på 6,1 tommer. Galaxy S10+ versionen skulle få en skærm på hele 6,4 tommer.

Samsung lancerer 5G-version af Galaxy S10 i marts

Da der er tale om billeder udarbejdet af en producent af covers skal man også forvente, at der altså kan være ændringer. Samsung har ikke selv meldt noget ud om Galaxy S10’erne på nuværende tidspunkt.

A case manufacturer’s expectations for the Galaxy S10 lineup: pic.twitter.com/lrExjvalcb— Evan Blass (@evleaks) 8. december 2018

Husk derfor, at det altså er rygter og spekulationer.

Analytiker: Samsung Galaxy S10 5G får 12 GB RAM

Sikkert er det dog, at forventningerne til denne jubilæums model er store blandt mobilkøberne.

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Samsung vil bevare 3,5 mm jackstik porten på 2019-modellerne af deres flagskib. Dette er heller ikke bekræftet af Samsung.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer