Samsung Galaxy A8s er den første med et hul i skærmen

Det nye Infinity-O display får præmiere på Samsung Galaxy A8s.

Samsung Galaxy A8s
Samsung Galaxy A8s

Verdens første smartphone med et kamerahul i det øverste venstre hjørne er den realitet.

Samsung Galaxy A8s, som modellen hedder, benytter det såkaldte Infinity-O display, der fremstår som et hul fremfor det aflange hak (notch), der kendes fra en række af de nyere smartphones på markedet.

Skærmens størrelse er 6,4 tommer. Der er tale om en LCD-skærm. Det er i hvert fald konklusionen fra GSMarena, som drager LCD-konklusionen ud fra det faktum, at Super AMOLED ikke nævnes eksplicit. Opløsningen er 1.080 x 2.340 pixels (19.5:9 forhold).

Ser vi bort fra hullet i skærmen, så er Samsung Galaxy A8s en kraftig mellemklasse smartphone, der kører på Qualcomm Snapdragon 710 processor. Telefonen kommer i udgaver med enten 6 eller 8 GB RAM.

Lagerpladsen er 128 GB, der kan udvides med et 512 GB MicroSD-kort.

På bagsiden finder vi et triple-kamera med en hovedsensor på 24 megapixels (f/1.7) samt en sekundær 10 megapixels sensor (f/2.4). Den tredje sensor har en opløsning på 5 megapixels (f/2.2) men den bruges kun til registrering af dybden.

Nu er Samsung Galaxy A7 (2017) i butikkerne

Fronten indeholder et 24 megapixels kamera (f/2.0), der altså kigger ud gennem det lille hul i skærmen.

Samsung Galaxy A8s
Samsung Galaxy A8s

Galaxy A8s har ikke fingeraftrykslæseren indbygget under skærmen, men den placeret på bagsidens øverste tredjedel.

Samsung Galaxy A8s kommer med en batterikapacitet på 3.400 mAh, der oplades via USB-C porten. Telefonen er født med Android 8.1 Oreo der har Samsungs brugerflade på toppen.

Der kommer tre farvevarianter; blå, grå og grøn.

Samsung Galaxy A8s fås i første omgang på det kinesiske marked hvor forsalget slutter den 21. december 2018. Der er ingen prisindikationer eller om telefonen kommer til Danmark.

Der er endnu ikke udsendt presseinformationer om Galaxy A8s i vores markedsområde.

Mere til historien

Vi januar 2018 anmeldte jeg Samsung Galaxy A8. Det var en fornuftig telefon, men alt for højt prissat i forhold til markedet.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram