Motorola Razr gør måske comeback

Verdens mest solgte klaptelefon, Motorola Razr, gør comeback. Angiveligt er det nu en foldbar smartphone til en høj pris. Læs mere om Motorola Razr 2019 her.

Motorola Razr V3, 2004
Motorola Razr V3, 2004

Nokia har gjort det og nu ser det ud til, at Motorola også gør det; giver en gammel kending nyt liv.

Nokia genoplivede den nostalgiske Nokia 3310, da HMD Global, som nu står bag Nokia-brandet, re-lancerede den i 2017.

Nokia 3310 – en klassiker genfødes i 2017

Nokia har siden forsøgt sig med 8110 og brugt det gamle navn Sirocco på Nokia 8 Sirocco. Det var dog særligt Nokia 3310, som fik kæmpe opmærksomhed i medierne.

Om Motorola forsøger at gøre det for opmærksomheden eller de har ”mere på hjerte” end Nokia-modellerne – ja det må tiden vise. Men til den pris der rygtes, så skal der gerne være en del interessante ting ved Motorola Razr 2019.

Razr-navnet har tidligere huseret efter den originale. Da Motorola i 2011 og 2012 lancerede Droid Razr enheder i samarbejde med det amerikanske teleselskab Verizon fik navnet kortvarigt nyt liv. Det skriver The Verge.

Ifølge rygterne vil Motorola Razr gøre comeback som en 1.500 dollars foldbar skærm-smartphone. Den kan allerede blive lanceret i februar, lyder det i The Wall Street Journal.

ANMELDELSE: Motorola One – could be the one

Den originale Motorola Razr er en af de mest ikoniske mobiltelefoner der findes. Nu ser det altså ud til, at Lenovo, som i dag ejer Motorola, vil bruge det gamle navn i brandingen af en ny opdateret og foldbar smartphone.

Ud fra de oplysninger Wall Street Journal har, så tyder det på Motorola Razr 2019 versionen vil blive eksklusiv for det amerikanske teleselskab Verizon med en lancering i februar. Det betyder dog ikke, at den ikke vil blive lanceret på andre markeder. Men om den lanceres på det danske marked, er endnu uvist.

Lidt overraskende så er der i skrivende stund ikke rigtigt nogle opsnappede specifikationer, billeder, skærmstørrelse osv.

Husker du: Motorola Razr V3?

Motorola lancerede i juli 2004 Razr V3, der var den første telefon i Razr-serien. Denne kom til salg i tredje kvartal 2004. Efterfølgende blev Razr V3i (lanceret i samarbejde med Apple), den understøttede iTunes.

Er dette Motorola Moto G7-serien?

Motorola Razr V3 havde stor succes og solgte mere end 50 millioner eksemplarer på verdensplan frem til juli 2006. I dens levetid solgte V3-modellen mere end 130 millioner enheder og blev dermed den bedst sælgende klaptelefon i verden.

Razr-serien blev på markedet frem til juli 2007, hvorefter den blev erstattet af Motorola Razr2-serien.

Mere til historien

Samsung er også på vej med en foldbar smartphone, der vil blive fremvist nærmere til deres Unpacked event i San Fransisco onsdag den 20. februar 2019.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram