Motorola Razr gør måske comeback

Verdens mest solgte klaptelefon, Motorola Razr, gør comeback. Angiveligt er det nu en foldbar smartphone til en høj pris. Læs mere om Motorola Razr 2019 her.

Motorola Razr V3, 2004
Motorola Razr V3, 2004

Nokia har gjort det og nu ser det ud til, at Motorola også gør det; giver en gammel kending nyt liv.

Nokia genoplivede den nostalgiske Nokia 3310, da HMD Global, som nu står bag Nokia-brandet, re-lancerede den i 2017.

Nokia 3310 – en klassiker genfødes i 2017

Nokia har siden forsøgt sig med 8110 og brugt det gamle navn Sirocco på Nokia 8 Sirocco. Det var dog særligt Nokia 3310, som fik kæmpe opmærksomhed i medierne.

Om Motorola forsøger at gøre det for opmærksomheden eller de har ”mere på hjerte” end Nokia-modellerne – ja det må tiden vise. Men til den pris der rygtes, så skal der gerne være en del interessante ting ved Motorola Razr 2019.

Razr-navnet har tidligere huseret efter den originale. Da Motorola i 2011 og 2012 lancerede Droid Razr enheder i samarbejde med det amerikanske teleselskab Verizon fik navnet kortvarigt nyt liv. Det skriver The Verge.

Ifølge rygterne vil Motorola Razr gøre comeback som en 1.500 dollars foldbar skærm-smartphone. Den kan allerede blive lanceret i februar, lyder det i The Wall Street Journal.

ANMELDELSE: Motorola One – could be the one

Den originale Motorola Razr er en af de mest ikoniske mobiltelefoner der findes. Nu ser det altså ud til, at Lenovo, som i dag ejer Motorola, vil bruge det gamle navn i brandingen af en ny opdateret og foldbar smartphone.

Ud fra de oplysninger Wall Street Journal har, så tyder det på Motorola Razr 2019 versionen vil blive eksklusiv for det amerikanske teleselskab Verizon med en lancering i februar. Det betyder dog ikke, at den ikke vil blive lanceret på andre markeder. Men om den lanceres på det danske marked, er endnu uvist.

Lidt overraskende så er der i skrivende stund ikke rigtigt nogle opsnappede specifikationer, billeder, skærmstørrelse osv.

Husker du: Motorola Razr V3?

Motorola lancerede i juli 2004 Razr V3, der var den første telefon i Razr-serien. Denne kom til salg i tredje kvartal 2004. Efterfølgende blev Razr V3i (lanceret i samarbejde med Apple), den understøttede iTunes.

Er dette Motorola Moto G7-serien?

Motorola Razr V3 havde stor succes og solgte mere end 50 millioner eksemplarer på verdensplan frem til juli 2006. I dens levetid solgte V3-modellen mere end 130 millioner enheder og blev dermed den bedst sælgende klaptelefon i verden.

Razr-serien blev på markedet frem til juli 2007, hvorefter den blev erstattet af Motorola Razr2-serien.

Mere til historien

Samsung er også på vej med en foldbar smartphone, der vil blive fremvist nærmere til deres Unpacked event i San Fransisco onsdag den 20. februar 2019.

Den nye Snapdragon kan blive dyrere at producere

RYGTE: Den kommende Snapdragon 8 Gen 4 kan ende med at blive noget dyrere at producere end tidligere.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram