YouSee bekræfter Galaxy Fold-udskydelse

Samsung Galaxy Fold kommer ikke til salg hos YouSee i første omgang. Store problemer med den foldbare enhed, sætter salget på pause i Danmark.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Hen over påsken tog Samsung Galaxy Fold fart – på den dårlige måde. Senest har Samsung udsendt et officielt statementom, at prestigemodellen blive udskudt verden over.

YouSee blev den 8. april annonceret som den eneste operatør-partner. Elgiganten var også med som salgskanal for den ekstremt dyre foldbare telefon.

Nu bekræfter YouSee overfor MereMobil.dk, at forsalget af Samsung Galaxy Fold, der skulle starte på fredag den 26. april, ikke bliver til noget.

 - ”Samsung har valgt at skubbe lanceringen af Samsung Galaxy Fold, og vi forventer at få en ny lanceringsdato indenfor de næste par uger,” fortæller kommunikationsrådgiver Mai-Britt Noe fra YouSee til MereMobil.dk.

Problemer med skærmen og hængslerne

Statement Galaxy Fold
Samsungs officielle statement om udskydelsen af Galaxy Fold (Foto: MereMobil.dk)

I påsken kom de første internationale "first-look"-anmeldelser af Galaxy Fold. Anmelderne stod ikke med armene oppe.

Specielt ikke dem som havde fjernet den tynde plastikfilm, der sidder henover den store skærm. Dette fik skærmen til at bryde sammen.

Det er almindeligt, at nogle telefoner leveres med en plastikbeskyttelse henover glasset. Derfor er det også vanlig praksis at fjerne filmen. På Galaxy Fold dette imidlertid en del af konstruktionen.

Der blev også set små buler under skærmen. Dette kunne tyde på et fremmedlegeme under skærmen. Efterfølgende har det vist sig, at hængslerne har en konstruktionsfejl.

Samsung har nu aflyst salgsstarten over hele verden og planlægger at annoncere en ny dato ”inden for de kommende uger”.

Køb ikke ”foldables”

Jeg holder fortsat fast i, at du ikke skal smide penge efter en foldbar telefon. Hverken Samsung Galaxy Fold eller Huawei Mate X.

Teknologien ser vildt spændende ud, men det er første generation. Denne gang ser det endda ud til, at det ikke tog mere end få timer, inden de første problemer viste sig. Det var da de første anmeldereksemplarer kom ud.

Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

Jeg undres over. hvorfor Samsung ikke for længst selv har fundet disse åbenlyse fejl. Mit bud er, at konkurrencen er så hård, at cheferne har beordret produktet på markedet – koste hvad det koste vil.

Herunder kan du se min første hands-on med Huaweis bud på en foldable.

Mere til historien

Samsung Galaxy Fold er prissat til 15.900 kroner uden abonnement. Det er for udgaven uden 5G-mulighed.

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og OPPOs udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram