Samsung Galaxy Fold forsinkes yderligere

24

Det ser ud til, at forsinkelsen af Samsung Galaxy Fold må udskydes yderligere. Dermed varer det altså endnu længere tid inden køberne kan få deres eksemplar end først antaget.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Vi har tidligere fortalt, at Samsung har måtte udskyde salgsstarten af deres foldbare smartphone – Galaxy Fold. Og nu oplyses det at Samsung vil udskyde salgsstarten yderligere. Det skriver Mspoweruser.com.

Forsinkelsen skyldes, at Galaxy Fold simpelthen gik i stykker, da de første anmeldere var i gang med at teste den. Derfor er salgsstarten udskudt indtil fejlen er fundet og løst.

YouSee bekræfter Galaxy Fold-udskydelse

I midten af maj måned skrev vi dog, at problemerne nu virkede til at være løst med Galaxy Fold. Men det ser altså ikke sådan ud. Ifølge Mspoweruser.com, så vil Samsung formentlig heller ikke nå ”deadlinen” i juni. Unavngivne kilder fortæller, at deres proces har været for langsom og det altså kan medføre yderligere forsinkelser.

Samsung har dog ikke selv sat en officiel deadline, men har lovet en opdatering 31. maj.

De der havde forudbestilt Galaxy Fold fik også tidligere nedenstående besked fra Samsung.

Lenovo afslører verdens første foldbare PC

 -”If we do not hear from you and we have not shipped by May 31st your order will de cancelled automatically”.

Det er spændende om Samsung får løst problemerne og telefonen kommer på markedet eller den bliver “droppet” ligesom den meget omtalte Galaxy Note 7.

Indtil videre er en officiel salgsstart i hvert fald ukendt.

Mere til historien

Det ser også lidt sort ud for de foldbare smartphones og altså umiddelbart ikke lige nu de er klar til at revolutionere mobilmarkedet. Huawei er også ramt af lidt problemer med deres. Umiddelbart ikke med selve enheden, men simpelthen pga. det handelsforbud USA har varslet mod Huawei. Der har flere selskaber nemlig valgt, at sætte salget af Mate X på pause.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer