Samsung Galaxy Fold forsinkes yderligere

Det ser ud til, at forsinkelsen af Samsung Galaxy Fold må udskydes yderligere. Dermed varer det altså endnu længere tid inden køberne kan få deres eksemplar end først antaget.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Vi har tidligere fortalt, at Samsung har måtte udskyde salgsstarten af deres foldbare smartphone – Galaxy Fold. Og nu oplyses det at Samsung vil udskyde salgsstarten yderligere. Det skriver Mspoweruser.com.

Forsinkelsen skyldes, at Galaxy Fold simpelthen gik i stykker, da de første anmeldere var i gang med at teste den. Derfor er salgsstarten udskudt indtil fejlen er fundet og løst.

YouSee bekræfter Galaxy Fold-udskydelse

I midten af maj måned skrev vi dog, at problemerne nu virkede til at være løst med Galaxy Fold. Men det ser altså ikke sådan ud. Ifølge Mspoweruser.com, så vil Samsung formentlig heller ikke nå ”deadlinen” i juni. Unavngivne kilder fortæller, at deres proces har været for langsom og det altså kan medføre yderligere forsinkelser.

Samsung har dog ikke selv sat en officiel deadline, men har lovet en opdatering 31. maj.

De der havde forudbestilt Galaxy Fold fik også tidligere nedenstående besked fra Samsung.

Lenovo afslører verdens første foldbare PC

 -”If we do not hear from you and we have not shipped by May 31st your order will de cancelled automatically”.

Det er spændende om Samsung får løst problemerne og telefonen kommer på markedet eller den bliver “droppet” ligesom den meget omtalte Galaxy Note 7.

Indtil videre er en officiel salgsstart i hvert fald ukendt.

Mere til historien

Det ser også lidt sort ud for de foldbare smartphones og altså umiddelbart ikke lige nu de er klar til at revolutionere mobilmarkedet. Huawei er også ramt af lidt problemer med deres. Umiddelbart ikke med selve enheden, men simpelthen pga. det handelsforbud USA har varslet mod Huawei. Der har flere selskaber nemlig valgt, at sætte salget af Mate X på pause.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram