Samsung Galaxy Fold forsinkes yderligere

Det ser ud til, at forsinkelsen af Samsung Galaxy Fold må udskydes yderligere. Dermed varer det altså endnu længere tid inden køberne kan få deres eksemplar end først antaget.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Vi har tidligere fortalt, at Samsung har måtte udskyde salgsstarten af deres foldbare smartphone – Galaxy Fold. Og nu oplyses det at Samsung vil udskyde salgsstarten yderligere. Det skriver Mspoweruser.com.

Forsinkelsen skyldes, at Galaxy Fold simpelthen gik i stykker, da de første anmeldere var i gang med at teste den. Derfor er salgsstarten udskudt indtil fejlen er fundet og løst.

YouSee bekræfter Galaxy Fold-udskydelse

I midten af maj måned skrev vi dog, at problemerne nu virkede til at være løst med Galaxy Fold. Men det ser altså ikke sådan ud. Ifølge Mspoweruser.com, så vil Samsung formentlig heller ikke nå ”deadlinen” i juni. Unavngivne kilder fortæller, at deres proces har været for langsom og det altså kan medføre yderligere forsinkelser.

Samsung har dog ikke selv sat en officiel deadline, men har lovet en opdatering 31. maj.

De der havde forudbestilt Galaxy Fold fik også tidligere nedenstående besked fra Samsung.

Lenovo afslører verdens første foldbare PC

 -”If we do not hear from you and we have not shipped by May 31st your order will de cancelled automatically”.

Det er spændende om Samsung får løst problemerne og telefonen kommer på markedet eller den bliver "droppet" ligesom den meget omtalte Galaxy Note 7.

Indtil videre er en officiel salgsstart i hvert fald ukendt.

Mere til historien

Det ser også lidt sort ud for de foldbare smartphones og altså umiddelbart ikke lige nu de er klar til at revolutionere mobilmarkedet. Huawei er også ramt af lidt problemer med deres. Umiddelbart ikke med selve enheden, men simpelthen pga. det handelsforbud USA har varslet mod Huawei. Der har flere selskaber nemlig valgt, at sætte salget af Mate X på pause.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram