Udenlandske teleselskaber dropper Huaweis telefoner

5

Flere udenlandske teleselskaber har valgt, at droppe Huawei Mate X før der er mere vished om handelsforbuddet, selvom det er udsat i 90 dage.

Der er ingen tvivl om, at ingen netop nu ved op eller ned i sagen om handelsforbuddet mellem Google og Huawei. Selvom forbuddet nu er udsat i 90 dage, så har det allerede haft betydning for Huawei.

Huawei får midlertidig licens – krisen er udsat i tre måneder

Den foldbare smartphone, Mate X, skulle være lanceret med 5G på Storbritanniens Vodafone og EE-netvæk. Men den er nu droppet hos begge selskaber. Det skriver Mspoweruser.com.

Huawei Mate X bliver verdens første CE-certificerede 5G-mobil

-“Indtil vi får nogle oplysninger og en tillid, som vi kan give videre til vores kunder, der giver os og kunderne den langsigtede sikkerhed, at de vil blive understøttet i enhedens levetid. Ja så har vi valgt, at sætte salget af Huawei Mate X på pause,” udtaler Marc Allera fra British Telecom.

Det er ikke kun i Storbritannien, at teleselskaberne begynder at droppe Huawei. Også teleselskaber i Taiwan og Japan har sat salget af Huawei Mate X på pause, samt har restriktioner på de eksisterende enheder, som Huawei P30.

HELE SAGEN OPDATERET: Google tvinges til at droppe Huawei – få overblikket her

Både Google og Huawei meldte ud via de sociale medier i mandags (20. maj), at brugerne fortsat vil modtage sikkerhedsopdateringer og support fra Google Play Protect.

Indtil nu har de danske teleselskaber ikke meldt noget ud omkring salget af Huawei-telefoner.

Mere til historien

Huawei har tydeligt kommunikeret, at der ikke sker ændringer på eksisterende telefoner ude hos brugerne, eller dem som netop nu ligger i butikker og lagre. Hvad der sker fremadrettet er uvist.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer