Udenlandske teleselskaber dropper Huaweis telefoner

Flere udenlandske teleselskaber har valgt, at droppe Huawei Mate X før der er mere vished om handelsforbuddet, selvom det er udsat i 90 dage.

Der er ingen tvivl om, at ingen netop nu ved op eller ned i sagen om handelsforbuddet mellem Google og Huawei. Selvom forbuddet nu er udsat i 90 dage, så har det allerede haft betydning for Huawei.

Huawei får midlertidig licens – krisen er udsat i tre måneder

Den foldbare smartphone, Mate X, skulle være lanceret med 5G på Storbritanniens Vodafone og EE-netvæk. Men den er nu droppet hos begge selskaber. Det skriver Mspoweruser.com.

Huawei Mate X bliver verdens første CE-certificerede 5G-mobil

-"Indtil vi får nogle oplysninger og en tillid, som vi kan give videre til vores kunder, der giver os og kunderne den langsigtede sikkerhed, at de vil blive understøttet i enhedens levetid. Ja så har vi valgt, at sætte salget af Huawei Mate X på pause,” udtaler Marc Allera fra British Telecom.

Det er ikke kun i Storbritannien, at teleselskaberne begynder at droppe Huawei. Også teleselskaber i Taiwan og Japan har sat salget af Huawei Mate X på pause, samt har restriktioner på de eksisterende enheder, som Huawei P30.

HELE SAGEN OPDATERET: Google tvinges til at droppe Huawei – få overblikket her

Både Google og Huawei meldte ud via de sociale medier i mandags (20. maj), at brugerne fortsat vil modtage sikkerhedsopdateringer og support fra Google Play Protect.

Indtil nu har de danske teleselskaber ikke meldt noget ud omkring salget af Huawei-telefoner.

Mere til historien

Huawei har tydeligt kommunikeret, at der ikke sker ændringer på eksisterende telefoner ude hos brugerne, eller dem som netop nu ligger i butikker og lagre. Hvad der sker fremadrettet er uvist.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram