Udenlandske teleselskaber dropper Huaweis telefoner

Flere udenlandske teleselskaber har valgt, at droppe Huawei Mate X før der er mere vished om handelsforbuddet, selvom det er udsat i 90 dage.

Der er ingen tvivl om, at ingen netop nu ved op eller ned i sagen om handelsforbuddet mellem Google og Huawei. Selvom forbuddet nu er udsat i 90 dage, så har det allerede haft betydning for Huawei.

Huawei får midlertidig licens – krisen er udsat i tre måneder

Den foldbare smartphone, Mate X, skulle være lanceret med 5G på Storbritanniens Vodafone og EE-netvæk. Men den er nu droppet hos begge selskaber. Det skriver Mspoweruser.com.

Huawei Mate X bliver verdens første CE-certificerede 5G-mobil

-“Indtil vi får nogle oplysninger og en tillid, som vi kan give videre til vores kunder, der giver os og kunderne den langsigtede sikkerhed, at de vil blive understøttet i enhedens levetid. Ja så har vi valgt, at sætte salget af Huawei Mate X på pause,” udtaler Marc Allera fra British Telecom.

Det er ikke kun i Storbritannien, at teleselskaberne begynder at droppe Huawei. Også teleselskaber i Taiwan og Japan har sat salget af Huawei Mate X på pause, samt har restriktioner på de eksisterende enheder, som Huawei P30.

HELE SAGEN OPDATERET: Google tvinges til at droppe Huawei – få overblikket her

Både Google og Huawei meldte ud via de sociale medier i mandags (20. maj), at brugerne fortsat vil modtage sikkerhedsopdateringer og support fra Google Play Protect.

Indtil nu har de danske teleselskaber ikke meldt noget ud omkring salget af Huawei-telefoner.

Mere til historien

Huawei har tydeligt kommunikeret, at der ikke sker ændringer på eksisterende telefoner ude hos brugerne, eller dem som netop nu ligger i butikker og lagre. Hvad der sker fremadrettet er uvist.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram