Problemerne med Galaxy Fold er måske løst

4

Samsung har angiveligt fået skovlen under de store problemer med prestige-enheden Galaxy Fold. Nu kommer Samsung foldbare snart i butikkerne.

Samsung Galaxy Fold DJ Koh
DJ Koh, Samsungs mobiltopchef, med Samsung Galaxy Fold i udgaven, der ikke kunne holde (Foto: MereMobil.dk)

Samsung måtte udskyde salgsstarten på Galaxy Fold, da telefoner i hænderne på anmeldere begyndte at falde fra hinanden før salgsstarten.

Der opstod efter kort tids brug problemer med lukkemekanismen, uden Galaxy fold havde lidt overlast. Små buler under skærmen ødelagde desuden skærmen og gjorde den ubrugelig. Pillede man plastikfilmen af skærmen, så døde enheden også – filmen var nemlig ikke beregnet til at skulle fjernes.

Salget skulle være startet den 3. maj 2019, men blev udskudt på ubestemt tid.

Nu skriver det koreanske medie Yonhap, at Samsung har forbedret Galaxy Fold. Angiveligt testes de nye versioner netop nu hos mobiloperatører i Sydkorea. Det skriver Thenextweb.

Samsung Galaxy Fold – en tablet du kan have i lommen

I de nye Galaxy Fold enheder har Samsung integreret beskyttelsesfilmen i skærmen, så brugerne ikke fristes til at pille den af.

Et hul i nærheden af hængslet er nu fyldt ud, for at undgå at snavs kommer ind i enheden og skader komponenterne.

Ifølge kilderne vil Samsung frigive den nye Galaxy Fold i starten af juni.

Efter de mange kritiske problemer, der burde være løst i testfasen, er det interessant om køberne stadig er interesserede. Trods alt siger prissætningen 15.900 kroner (vejledende). Men så medfølger der også et cover, forsikring og et Galaxy Buds headset.

Hvad tænker du? Er du klar til Galaxy Fold?

Drop den første generation af foldables

Mere til historien

Samsung Galaxy Fold blev oprindeligt præsenteret i både en 4G og 4G/5G-version. I Danmark er det indtil videre kun 4G-udgaven, der vil nå interesserede firstmovers.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer