Problemerne med Galaxy Fold er måske løst

Samsung har angiveligt fået skovlen under de store problemer med prestige-enheden Galaxy Fold. Nu kommer Samsung foldbare snart i butikkerne.

Samsung Galaxy Fold DJ Koh
DJ Koh, Samsungs mobiltopchef, med Samsung Galaxy Fold i udgaven, der ikke kunne holde (Foto: MereMobil.dk)

Samsung måtte udskyde salgsstarten på Galaxy Fold, da telefoner i hænderne på anmeldere begyndte at falde fra hinanden før salgsstarten.

Der opstod efter kort tids brug problemer med lukkemekanismen, uden Galaxy fold havde lidt overlast. Små buler under skærmen ødelagde desuden skærmen og gjorde den ubrugelig. Pillede man plastikfilmen af skærmen, så døde enheden også – filmen var nemlig ikke beregnet til at skulle fjernes.

Salget skulle være startet den 3. maj 2019, men blev udskudt på ubestemt tid.

Nu skriver det koreanske medie Yonhap, at Samsung har forbedret Galaxy Fold. Angiveligt testes de nye versioner netop nu hos mobiloperatører i Sydkorea. Det skriver Thenextweb.

Samsung Galaxy Fold – en tablet du kan have i lommen

I de nye Galaxy Fold enheder har Samsung integreret beskyttelsesfilmen i skærmen, så brugerne ikke fristes til at pille den af.

Et hul i nærheden af hængslet er nu fyldt ud, for at undgå at snavs kommer ind i enheden og skader komponenterne.

Ifølge kilderne vil Samsung frigive den nye Galaxy Fold i starten af juni.

Efter de mange kritiske problemer, der burde være løst i testfasen, er det interessant om køberne stadig er interesserede. Trods alt siger prissætningen 15.900 kroner (vejledende). Men så medfølger der også et cover, forsikring og et Galaxy Buds headset.

Hvad tænker du? Er du klar til Galaxy Fold?

Drop den første generation af foldables

Mere til historien

Samsung Galaxy Fold blev oprindeligt præsenteret i både en 4G og 4G/5G-version. I Danmark er det indtil videre kun 4G-udgaven, der vil nå interesserede firstmovers.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram