Huawei udsætter deres foldbare smartphone Mate X

Huawei udsætter lanceringen af deres foldbare smartphone Mate X, som ellers skulle på komme på markedet her i juni i de første lande. Nu hedder salgsstarten september.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Huawei havde egentlig meldt ud, at deres foldbare smartphone Mate X ville komme i butikkerne på de første markeder i juni måned. Men nu er salgsstarten udskudt til september. Det oplyser selskabet til Reuters.

Til Reuters fortæller Huawei, at de udskyder salgsstarten 3 måneder på verdensplan.

I Norge har det hele tiden været planen, at Huawei X først ville komme på markedet i september og ifølge Huawei Norge, så er dette fortsat planen. Det skriver Tek.no.

Grunden til udsættelsen af salgsstarten af Mate X er, at Huawei vil være sikre på kvaliteten af skærmen, er god nok. Det har derfor ikke noget med, at teleselskaberne ikke vil sælge produktet grundet alt det med USA og Huawei.

WEB-TV: Huawei Mate X | Første kig ind i fremtiden

En talsperson fra Huawei har oplyst, at de har en mere ”forsigtig” tilgang til Mate X nu, hvor også konkurrenten Samsung har måtte udskyde salgsstarten af deres foldbare smartphone, Galaxy Fold. Her har der nemlig været store problemer med skærmene.

-” Vi ønsker ikke at lancere et produkt, der ødelægger vores rygte,” fortæller talspersonen til CNBC.

Huawei Mate X har ikke været annonceret til det danske marked på nuværende tidspunkt. Da Huawei i første omgang vil fokusere på de markeder, hvor der er 5G-netværk eller det er på vej. I Danmark fortæller TDC, at der vil være 5G-dækning i hele Danmark ved udgangen af 2020. Men allerede dette efterår vil det være muligt at teste det nogle steder i landet.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Mere til historien

Da Galaxy Fold og Mate X blev præsenteret skrev John G. en artikel her på MereMobil.dk om, at han anbefalede folk at vente med, at købe de foldbare smartphones. Og det ser ud til, at det er en god idé at se det lidt an med mindre du er en ”first-mover”. Læs her, hvorfor John G. anbefalede mobilkøbere at vente med de foldbare smartphones.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram