Huawei udsætter deres foldbare smartphone Mate X

Huawei udsætter lanceringen af deres foldbare smartphone Mate X, som ellers skulle på komme på markedet her i juni i de første lande. Nu hedder salgsstarten september.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Huawei havde egentlig meldt ud, at deres foldbare smartphone Mate X ville komme i butikkerne på de første markeder i juni måned. Men nu er salgsstarten udskudt til september. Det oplyser selskabet til Reuters.

Til Reuters fortæller Huawei, at de udskyder salgsstarten 3 måneder på verdensplan.

I Norge har det hele tiden været planen, at Huawei X først ville komme på markedet i september og ifølge Huawei Norge, så er dette fortsat planen. Det skriver Tek.no.

Grunden til udsættelsen af salgsstarten af Mate X er, at Huawei vil være sikre på kvaliteten af skærmen, er god nok. Det har derfor ikke noget med, at teleselskaberne ikke vil sælge produktet grundet alt det med USA og Huawei.

WEB-TV: Huawei Mate X | Første kig ind i fremtiden

En talsperson fra Huawei har oplyst, at de har en mere ”forsigtig” tilgang til Mate X nu, hvor også konkurrenten Samsung har måtte udskyde salgsstarten af deres foldbare smartphone, Galaxy Fold. Her har der nemlig været store problemer med skærmene.

-” Vi ønsker ikke at lancere et produkt, der ødelægger vores rygte,” fortæller talspersonen til CNBC.

Huawei Mate X har ikke været annonceret til det danske marked på nuværende tidspunkt. Da Huawei i første omgang vil fokusere på de markeder, hvor der er 5G-netværk eller det er på vej. I Danmark fortæller TDC, at der vil være 5G-dækning i hele Danmark ved udgangen af 2020. Men allerede dette efterår vil det være muligt at teste det nogle steder i landet.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Mere til historien

Da Galaxy Fold og Mate X blev præsenteret skrev John G. en artikel her på MereMobil.dk om, at han anbefalede folk at vente med, at købe de foldbare smartphones. Og det ser ud til, at det er en god idé at se det lidt an med mindre du er en ”first-mover”. Læs her, hvorfor John G. anbefalede mobilkøbere at vente med de foldbare smartphones.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram