Huawei udsætter deres foldbare smartphone Mate X

8

Huawei udsætter lanceringen af deres foldbare smartphone Mate X, som ellers skulle på komme på markedet her i juni i de første lande. Nu hedder salgsstarten september.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Huawei havde egentlig meldt ud, at deres foldbare smartphone Mate X ville komme i butikkerne på de første markeder i juni måned. Men nu er salgsstarten udskudt til september. Det oplyser selskabet til Reuters.

Til Reuters fortæller Huawei, at de udskyder salgsstarten 3 måneder på verdensplan.

I Norge har det hele tiden været planen, at Huawei X først ville komme på markedet i september og ifølge Huawei Norge, så er dette fortsat planen. Det skriver Tek.no.

Grunden til udsættelsen af salgsstarten af Mate X er, at Huawei vil være sikre på kvaliteten af skærmen, er god nok. Det har derfor ikke noget med, at teleselskaberne ikke vil sælge produktet grundet alt det med USA og Huawei.

WEB-TV: Huawei Mate X | Første kig ind i fremtiden

En talsperson fra Huawei har oplyst, at de har en mere ”forsigtig” tilgang til Mate X nu, hvor også konkurrenten Samsung har måtte udskyde salgsstarten af deres foldbare smartphone, Galaxy Fold. Her har der nemlig været store problemer med skærmene.

-” Vi ønsker ikke at lancere et produkt, der ødelægger vores rygte,” fortæller talspersonen til CNBC.

Huawei Mate X har ikke været annonceret til det danske marked på nuværende tidspunkt. Da Huawei i første omgang vil fokusere på de markeder, hvor der er 5G-netværk eller det er på vej. I Danmark fortæller TDC, at der vil være 5G-dækning i hele Danmark ved udgangen af 2020. Men allerede dette efterår vil det være muligt at teste det nogle steder i landet.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Mere til historien

Da Galaxy Fold og Mate X blev præsenteret skrev John G. en artikel her på MereMobil.dk om, at han anbefalede folk at vente med, at købe de foldbare smartphones. Og det ser ud til, at det er en god idé at se det lidt an med mindre du er en ”first-mover”. Læs her, hvorfor John G. anbefalede mobilkøbere at vente med de foldbare smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer