Huawei Mate X udskydes igen

Mate X blev annonceret i foråret og skulle være kommet på markedet først på sommeren. Nu udskydes salgsstarten endnu engang.

Huawei Mate X
Huawei Mate X (Foto: MereMobil.dk)

På en pressekonference i Shenzhen (Kina) er det kommet frem, at der både er godt og skidt nyt om fremtiden for Huaweis foldbare smartphone Mate X.

Huawei udsætter deres foldbare smartphone Mate X

Lad os starte med de dårlige nyheder.

Lanceringen af Mate X udskydes endnu engang. Mate X skulle ellers være sendt på markedet i september måned, men nu udskydes den endnu engang.

Meldingen er, at Mate X vil komme på markedet i november. Det skriver GSMArena.com.

Vores første kig på Huawei Mate X

Designet er også ændret en smule. Der skulle blandt andet være ændret på hængslet, der måske gør den lige knapt ”knirker” så meget, som det eksemplar vi så tidligere på året (lyt til videoen herover ⬆️ ). Dernæst er tænd- og sluk-knappen blevet mindre (tyndere).

Spændende nyt om Huawei Mate 30

De gode nyheder Huawei kom med, når det handler om foldbare smartphones er, at trods den lidt problematiske start, som Huawei Mate X har haft, så er der allerede planer om en efterfølger. Huawei fortalte, at den ventes at komme allerede næste år.

Mate X er egentlig ikke planlagt til lancering i Danmark, da lanceringen skulle have fundet sted inden vi har 5G-netværk. Der er derfor i skrivende stund ingen planer om en dansk lancering.

Du kan læse mere om Mate X i vores gennemgang af telefonen.

Det er spændende om Mate X kommer på markedet før næste flagskib fra Huawei, Mate 30-serien. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Læk viser nyt om kameraet på Huawei Mate 30 Pro

Mere til historien

Huawei har netop meldt ud, hvilke smartphonemodeller, der som de første, vil modtage opdateringen til EMUI 10. Du kan se listen her.

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram