Huawei Mate X udskydes igen

14

Mate X blev annonceret i foråret og skulle være kommet på markedet først på sommeren. Nu udskydes salgsstarten endnu engang.

Huawei Mate X
Huawei Mate X (Foto: MereMobil.dk)

På en pressekonference i Shenzhen (Kina) er det kommet frem, at der både er godt og skidt nyt om fremtiden for Huaweis foldbare smartphone Mate X.

Huawei udsætter deres foldbare smartphone Mate X

Lad os starte med de dårlige nyheder.

Lanceringen af Mate X udskydes endnu engang. Mate X skulle ellers være sendt på markedet i september måned, men nu udskydes den endnu engang.

Meldingen er, at Mate X vil komme på markedet i november. Det skriver GSMArena.com.

Vores første kig på Huawei Mate X

Designet er også ændret en smule. Der skulle blandt andet være ændret på hængslet, der måske gør den lige knapt ”knirker” så meget, som det eksemplar vi så tidligere på året (lyt til videoen herover ⬆️ ). Dernæst er tænd- og sluk-knappen blevet mindre (tyndere).

Spændende nyt om Huawei Mate 30

De gode nyheder Huawei kom med, når det handler om foldbare smartphones er, at trods den lidt problematiske start, som Huawei Mate X har haft, så er der allerede planer om en efterfølger. Huawei fortalte, at den ventes at komme allerede næste år.

Mate X er egentlig ikke planlagt til lancering i Danmark, da lanceringen skulle have fundet sted inden vi har 5G-netværk. Der er derfor i skrivende stund ingen planer om en dansk lancering.

Du kan læse mere om Mate X i vores gennemgang af telefonen.

Det er spændende om Mate X kommer på markedet før næste flagskib fra Huawei, Mate 30-serien. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Læk viser nyt om kameraet på Huawei Mate 30 Pro

Mere til historien

Huawei har netop meldt ud, hvilke smartphonemodeller, der som de første, vil modtage opdateringen til EMUI 10. Du kan se listen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer