Huawei: Disse telefoner får EMUI 10 først

0

Huawei har netop præsenteret deres nyeste version af EMUI. Og nu er meldingen klar om, hvilke modeller der får EMUI 10 først og hvornår. Se listen her.

Huawei har under den netop afholdte udviklerkonference introduceret den nyeste version af EMUI-brugerfladen. EMUI 10, som den nye version hedder, er snart på vej til de første telefoner.

Huawei har offentliggjort en liste, hvor de første modeller, som vil modtage EMUI 10 beta er nævnt, samt hvornår de modtager opdateringen.

De to første enheder, der får EMUI 10 er Huawei P30 og Huawei P30 Pro. Datoen for hvornår de får opdateringen er den 8. september.

Senere i september, men uden en præcis dato, vil Mate 20-serien få opdateringen. Desuden vil Honor 20, Honor 20 Pro, Honor V20 og Honor Magic 2 også modtage opdateringen, dog under navnet Magic UI 3.0. Magic UI er blot et rebranded EMUI. Det skriver GSMArena.com.

En af de vigtigste features i det nye EMUI er en forbedret beskyttelse af privatlivet.

Qualcomms slår Huawei og Samsung på 5G

Den første smartphonemodel, der ventes at komme med EMUI 10 fra salgsæsken er formentlig den kommende Mate 30-serie.

Spændende nyt om Huawei Mate 30

Mere til historien

Huawei annoncerede tidligere i år deres bud på en foldbar smartphone, Huawei Mate X, men salgsstarten er udskudt til september. Det er spændende om den kommer i butikkerne der eller udsættes endnu engang. Huawei Mate X kommer ikke umiddelbart på det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer