Huawei: Disse telefoner får EMUI 10 først

Huawei har netop præsenteret deres nyeste version af EMUI. Og nu er meldingen klar om, hvilke modeller der får EMUI 10 først og hvornår. Se listen her.

Huawei har under den netop afholdte udviklerkonference introduceret den nyeste version af EMUI-brugerfladen. EMUI 10, som den nye version hedder, er snart på vej til de første telefoner.

Huawei har offentliggjort en liste, hvor de første modeller, som vil modtage EMUI 10 beta er nævnt, samt hvornår de modtager opdateringen.

De to første enheder, der får EMUI 10 er Huawei P30 og Huawei P30 Pro. Datoen for hvornår de får opdateringen er den 8. september.

Senere i september, men uden en præcis dato, vil Mate 20-serien få opdateringen. Desuden vil Honor 20, Honor 20 Pro, Honor V20 og Honor Magic 2 også modtage opdateringen, dog under navnet Magic UI 3.0. Magic UI er blot et rebranded EMUI. Det skriver GSMArena.com.

En af de vigtigste features i det nye EMUI er en forbedret beskyttelse af privatlivet.

Qualcomms slår Huawei og Samsung på 5G

Den første smartphonemodel, der ventes at komme med EMUI 10 fra salgsæsken er formentlig den kommende Mate 30-serie.

Spændende nyt om Huawei Mate 30

Mere til historien

Huawei annoncerede tidligere i år deres bud på en foldbar smartphone, Huawei Mate X, men salgsstarten er udskudt til september. Det er spændende om den kommer i butikkerne der eller udsættes endnu engang. Huawei Mate X kommer ikke umiddelbart på det danske marked.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram