Huawei: Disse telefoner får EMUI 10 først

Huawei har netop præsenteret deres nyeste version af EMUI. Og nu er meldingen klar om, hvilke modeller der får EMUI 10 først og hvornår. Se listen her.

Huawei har under den netop afholdte udviklerkonference introduceret den nyeste version af EMUI-brugerfladen. EMUI 10, som den nye version hedder, er snart på vej til de første telefoner.

Huawei har offentliggjort en liste, hvor de første modeller, som vil modtage EMUI 10 beta er nævnt, samt hvornår de modtager opdateringen.

De to første enheder, der får EMUI 10 er Huawei P30 og Huawei P30 Pro. Datoen for hvornår de får opdateringen er den 8. september.

Senere i september, men uden en præcis dato, vil Mate 20-serien få opdateringen. Desuden vil Honor 20, Honor 20 Pro, Honor V20 og Honor Magic 2 også modtage opdateringen, dog under navnet Magic UI 3.0. Magic UI er blot et rebranded EMUI. Det skriver GSMArena.com.

En af de vigtigste features i det nye EMUI er en forbedret beskyttelse af privatlivet.

Qualcomms slår Huawei og Samsung på 5G

Den første smartphonemodel, der ventes at komme med EMUI 10 fra salgsæsken er formentlig den kommende Mate 30-serie.

Spændende nyt om Huawei Mate 30

Mere til historien

Huawei annoncerede tidligere i år deres bud på en foldbar smartphone, Huawei Mate X, men salgsstarten er udskudt til september. Det er spændende om den kommer i butikkerne der eller udsættes endnu engang. Huawei Mate X kommer ikke umiddelbart på det danske marked.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram