Motorola Edge+ kommer med 108 megapixels kamera

RYGTE: 108 megapixels kamera er en af de ting, som du kan forvente i den kommende topmodel fra Motorola. Læs de seneste Edge+ rygter her.

Billeder af den kommende Motorola Edge+ lækket (Foto: @OnLeaks)
Billeder af den kommende Motorola Edge+ lækket (Foto: @OnLeaks)

Det er efterhånden længe siden, at Motorola sidst har lanceret et flagskib. Det var, ifølge rygtebørsen, meningen at Motorola ville have afsløret deres kommende flagskib til den aflyste Mobile World Congress 2020. Motorola har endnu ikke meldt en ny dato ud for en lanceringsevent.

Motorola bekræfter: Nu kommer der en topmodel

Men rygterne omkring Motorola Edge+ tager til i disse dage. Derfor kan præsentationen være i nær fremtid.

Motorola Edge+ ventes at være navnet på den topmodel, som Motorola vil annoncere.

Der har været lækkede billeder af Edge+, hvor der afsløres et triplekamera på bagsiden. Skal man tro Twitter-brugeren @TechDroider, så vil det være den første Motorola telefon med en 108 megapixels sensor. Det skriver GSMArena.com.

Motorola Edge+ Se lækkede billeder af topmodellen

Ifølge rygterne så vil triplekameraet bestå af en 108 megapixels linse, samt henholdsvis en 16 megapixels og 8 megapixels linse, som formentlig er henholdsvis en telefotolinse og ultravidvinkel linse.

Selfiekameraet på Edge+ rygtes at være 25 megapixels.

Samsung Galaxy S20 Ultra kommer også med en 108 megapixels sensor, hvilket i vores test har givet nogle gode resultater. Det kan du se mere om her.

Sensoren i Motorola Edge+ kunne angiveligt godt være produceret af Samsung.

Motorola har solgt 100 millioner Moto G-telefoner

Derudover ventes det, at Motorola Edge+ (navnet er ikke officielt endnu) kommer med en Snapdragon 865 processor fra Qualcomm. Derfor vil der være tale om en telefon, som understøtter 5G-netværket.

Skærmen er en 6,67 tommer, der er med 90 Hz opdateringshastighed. Android 10 og 5.170 mAh batteri er også noget af det, som forventes du får på den kommende topmodel fra Motorola.

Motorola har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring eventen. MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt fra Motorola.

Mere til historien

Derudover så rygtes det også, at 3,5mm hovedtelefon stikket er retur.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram