Motorola Edge+ kommer med 108 megapixels kamera

2

RYGTE: 108 megapixels kamera er en af de ting, som du kan forvente i den kommende topmodel fra Motorola. Læs de seneste Edge+ rygter her.

Billeder af den kommende Motorola Edge+ lækket (Foto: @OnLeaks)
Billeder af den kommende Motorola Edge+ lækket (Foto: @OnLeaks)

Det er efterhånden længe siden, at Motorola sidst har lanceret et flagskib. Det var, ifølge rygtebørsen, meningen at Motorola ville have afsløret deres kommende flagskib til den aflyste Mobile World Congress 2020. Motorola har endnu ikke meldt en ny dato ud for en lanceringsevent.

Motorola bekræfter: Nu kommer der en topmodel

Men rygterne omkring Motorola Edge+ tager til i disse dage. Derfor kan præsentationen være i nær fremtid.

Motorola Edge+ ventes at være navnet på den topmodel, som Motorola vil annoncere.

Der har været lækkede billeder af Edge+, hvor der afsløres et triplekamera på bagsiden. Skal man tro Twitter-brugeren @TechDroider, så vil det være den første Motorola telefon med en 108 megapixels sensor. Det skriver GSMArena.com.

Motorola Edge+ Se lækkede billeder af topmodellen

Ifølge rygterne så vil triplekameraet bestå af en 108 megapixels linse, samt henholdsvis en 16 megapixels og 8 megapixels linse, som formentlig er henholdsvis en telefotolinse og ultravidvinkel linse.

Selfiekameraet på Edge+ rygtes at være 25 megapixels.

Samsung Galaxy S20 Ultra kommer også med en 108 megapixels sensor, hvilket i vores test har givet nogle gode resultater. Det kan du se mere om her.

Sensoren i Motorola Edge+ kunne angiveligt godt være produceret af Samsung.

Motorola har solgt 100 millioner Moto G-telefoner

Derudover ventes det, at Motorola Edge+ (navnet er ikke officielt endnu) kommer med en Snapdragon 865 processor fra Qualcomm. Derfor vil der være tale om en telefon, som understøtter 5G-netværket.

Skærmen er en 6,67 tommer, der er med 90 Hz opdateringshastighed. Android 10 og 5.170 mAh batteri er også noget af det, som forventes du får på den kommende topmodel fra Motorola.

Motorola har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring eventen. MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt fra Motorola.

Mere til historien

Derudover så rygtes det også, at 3,5mm hovedtelefon stikket er retur.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer