Motorola har solgt 100 millioner Moto G-telefoner

0

KORT NYT: Der er ingen tvivl om, at Moto G-serien er populære. Motorola oplyser, at de nu har rundet en kæmpe milepæl i salget af Moto G-telefoner.

Motorola Moto G8 Power (Foto: Motorola)
Motorola Moto G8 Power (Foto: Motorola)

Motorola fortæller i forbindelse med lanceringen af Moto G8 Power, at de nu har solgt mere end 100 millioner Moto G-telefoner på verdensplan.

Milepælen bekræfter også, at Moto G-serien er en rigtig populær telefon fra Motorola.

MereMobil.dk har flere gange anmeldt Moto G-modellerne med flotte karakterer. Eksempelvis endte Motorola Moto G6 Plus på topkarakter i maj 2018, men flere af Moto G-telefonerne har fået rigtig fine karakterer og bedømmelser i vores anmeldelser – samt i anmeldelser generelt rundt i verden.

ANMELDELSE: Motorola Moto G6 Plus – derfor er den fremragende

Under Mobile World Congress 2014 oplyste Motorola, at Moto G-serien var deres bedst sælgende nogensinde. Dengang blev der dog ikke oplyst noget om, hvor mange eksemplarer der var solgt på daværende tidspunkt.

Moto G er Motorolas bedst sælgende smartphone

Milepælen på 100 millioner er nu rundet og Moto G8 Power ventes at lægge mere på toppen af det flotte salgstal. G-serien er en rigtig value-for-money serie.

Mere til historien

Motorola vil også andet end budgetvenlige smartphones. Derfor er de nu på vej med en ny topmodel. Hvad prisen og specifikationerne bliver er uvist, men det er spændende om de kan konkurrerer mod Samsung, Apple og Huawei.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer