Motorola har solgt 100 millioner Moto G-telefoner

KORT NYT: Der er ingen tvivl om, at Moto G-serien er populære. Motorola oplyser, at de nu har rundet en kæmpe milepæl i salget af Moto G-telefoner.

Motorola Moto G8 Power (Foto: Motorola)
Motorola Moto G8 Power (Foto: Motorola)

Motorola fortæller i forbindelse med lanceringen af Moto G8 Power, at de nu har solgt mere end 100 millioner Moto G-telefoner på verdensplan.

Milepælen bekræfter også, at Moto G-serien er en rigtig populær telefon fra Motorola.

MereMobil.dk har flere gange anmeldt Moto G-modellerne med flotte karakterer. Eksempelvis endte Motorola Moto G6 Plus på topkarakter i maj 2018, men flere af Moto G-telefonerne har fået rigtig fine karakterer og bedømmelser i vores anmeldelser - samt i anmeldelser generelt rundt i verden.

ANMELDELSE: Motorola Moto G6 Plus – derfor er den fremragende

Under Mobile World Congress 2014 oplyste Motorola, at Moto G-serien var deres bedst sælgende nogensinde. Dengang blev der dog ikke oplyst noget om, hvor mange eksemplarer der var solgt på daværende tidspunkt.

Moto G er Motorolas bedst sælgende smartphone

Milepælen på 100 millioner er nu rundet og Moto G8 Power ventes at lægge mere på toppen af det flotte salgstal. G-serien er en rigtig value-for-money serie.

Mere til historien

Motorola vil også andet end budgetvenlige smartphones. Derfor er de nu på vej med en ny topmodel. Hvad prisen og specifikationerne bliver er uvist, men det er spændende om de kan konkurrerer mod Samsung, Apple og Huawei.

iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Se detaljerne om Motorolas nye lavpristelefoner

I løbet af september ventes det, at Motorola lancerer mindst to nye modeller i Moto G-serien. Her er detaljerne.

(mere…)
Er den innovativ? Kom tæt på Motorola Razr 40 Ultra

VIDEO: Dette er måske den mest innovative klaptelefon netop nu. Her sammenligner jeg Motorola Razr 40 Ultra med Samsung Galaxy Z Flip5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram