Motorola har solgt 100 millioner Moto G-telefoner

KORT NYT: Der er ingen tvivl om, at Moto G-serien er populære. Motorola oplyser, at de nu har rundet en kæmpe milepæl i salget af Moto G-telefoner.

Motorola Moto G8 Power (Foto: Motorola)
Motorola Moto G8 Power (Foto: Motorola)

Motorola fortæller i forbindelse med lanceringen af Moto G8 Power, at de nu har solgt mere end 100 millioner Moto G-telefoner på verdensplan.

Milepælen bekræfter også, at Moto G-serien er en rigtig populær telefon fra Motorola.

MereMobil.dk har flere gange anmeldt Moto G-modellerne med flotte karakterer. Eksempelvis endte Motorola Moto G6 Plus på topkarakter i maj 2018, men flere af Moto G-telefonerne har fået rigtig fine karakterer og bedømmelser i vores anmeldelser - samt i anmeldelser generelt rundt i verden.

ANMELDELSE: Motorola Moto G6 Plus – derfor er den fremragende

Under Mobile World Congress 2014 oplyste Motorola, at Moto G-serien var deres bedst sælgende nogensinde. Dengang blev der dog ikke oplyst noget om, hvor mange eksemplarer der var solgt på daværende tidspunkt.

Moto G er Motorolas bedst sælgende smartphone

Milepælen på 100 millioner er nu rundet og Moto G8 Power ventes at lægge mere på toppen af det flotte salgstal. G-serien er en rigtig value-for-money serie.

Mere til historien

Motorola vil også andet end budgetvenlige smartphones. Derfor er de nu på vej med en ny topmodel. Hvad prisen og specifikationerne bliver er uvist, men det er spændende om de kan konkurrerer mod Samsung, Apple og Huawei.

På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram